Hírek
vissza
2022/917

A hajrában dőlt el

A hajrában dőlt el

A hajrában dőlt el U17-es és U16-os csaptunk hétvégi bajnoki mérkőzése is. Az idősebbek péntek este egy kései találattal 1-0-ra alulmaradtak Pápán, a fiatalabbak szombat délelőtt itthon viszont tudtak újítani a Lurkó ellen, hiába egyenlített 2-0-ról a vendégcsapat, a győzelmet jelentő találatot a mieink szerezték a végén. U14-es gárdánk rosszul jött ki a meccs fordulópontjaiból, és így 4-1-re kikapott a Gyirmóttól. 

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 4. forduló: Király SE-Lurkó UFC 3-2 (1-0).

Király SE: Varju - Wilhelm (Zeke a 79. p.), Breznovits, Tóth, Czingráber - Bodor, Gergely (Kardos a 75. p.), Iváncsics (Gombás Bo. a 61. p.) - Gombás Be., László D. (Taschler a 61. p.), Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: László D., Gombás M., Kardos.

Windisch Csaba: - Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, egy szögletből meg is szereztünk a vezetést. Félidőig volt még egy-két nagyobb helyzetünk, de sajnos azok is maradtak.  A második félidőt jól kezdtük, kettőre növeltük az előnyüket, viszont ezt követően jött egy hullámvölgy, több hibát vétettünk, így rövid időn belül egyenlített a Lurkó.  Ennek ellenére sikerült visszajönni a meccsbe, sőt egy kontrából megszereztük a győztes találatot. Ismét megnehezítettük saját dolgunkat, de végül megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!

MLSZ Regionális U17-es Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 4. forduló: Pápai ELC-Király SE 1-0 (0-0).

Kovács Ár. - Kovács Áb., Vass D., Karvalics, Horváth Do. - Katona (Fliegler a 80. p.), Vilics, Szabó B. (Horváth Ba. a 80. p.) - Király K. (Balikó az 59. p.), Baranyai N., Laczó P. (Nagy Á. a 70.p.). Edző: Gombás Péter.

Kiállítva: Balikó a 91. percben.                                                   

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, de sikerült rendezni a sorokat, így kiegyenlített lett a játék. Nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A második félidőben sem változott a játék képe, jó volt az iram, de a kapuk nem voltak veszélyben. A mérkőzés végén két lehetőségünk is volt a győztes találat megszerzésére, ezek sajnos kimaradtak, ez pedig megbosszulta magát, mert a 91. percben egy szöglet után a hazaiak megszerezték a győztes találatot. Egy nagyon jó iramú, magas színvonalú mérkőzést játszottunk. Tipikusan egygólos meccs volt. Minden mérkőzésből lehet tanulni, ebből azt kell, hogy hiába érzed - jogosan -, hogy folyamatosan rossz döntéseket hoznak ellened, csapatod ellen, akkor is a csak a feladatodra kell koncentrálni, és így nem kapsz ki egy pontrúgásból az utolsó percben.

MLSZ Országos U14-es Bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 3. forduló: Király SE-Gyirmót SE Győr 1-4 (1-2).

Király SE: Tóth D. - Börzsei P. (Turczi D. a 44.p.), Mészáros B., Somfalvi Á., Kósa B. (Tanai F. az 58.p.) - Nagy Á. (Szabó B. az 58.p.), Kolompár Z., Németh H. (Kovács B. a 67.p.) - Sodics M. (Harangozó M. a 67.p.), Puporka A., Karvalics B. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőnk: Karvalics B.

Schimmer Szabolcs: - A mérkőzés fordulópontjaiból rosszul jöttünk ki. Az ellenfél megbüntette a védekezési hibáinkat és megnyerte a mérkőzést. Sokkal több volt a találkozóban, mint amit kihoztunk belőle. Türelmesen és nagy odaadással kell végeznünk a dolgunkat a továbbiakban, hogy felzárkózzunk a többi csapathoz.

 

 

Kapcsolódó témák: U16-os csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
0926272829
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek