Hírek
vissza
2019/606

A bronzérmes szezon

A bronzérmes szezon

 A Vas megyei I.osztályú labdarúgó bajnokságban bronzérmes helyen végeztünk, a Vas megyei Magyar Kupában szintén. Hegyi László, a Király vezetőedzője értékelte a 2018/2019-es szezonját felnőtt csapatunknak.

 

Mindig van egy cél, amit kitűzünk és a lehetőségek alapján megpróbáljuk megvalósítani. A mostani szezonban az volt a célunk, hogy a tavalyi szezonhoz képest előbbre végezzünk helyezésben és elért pontszámban. Ez sikerült. Tavaly 6. hely 46 pont; Idén 3. hely 57 pont a mérleg.

A keretünkben nyáron távozók és érkezők is voltak, átalakult a csapat. A bajnokság két vereséggel döcögősen indult, itt még görcsösen, kapkodva fociztunk. De a kezdetektől játékosaim szemén látszott, hogy sikerre éhesek. Aztán a 4. fordulótól beindult a szekér és jöttek a győzelmek , 9 mérkőzésesen nyertünk egymás után.

Voltak kiemelkedő találkozóink, amelyeken sok gólt rúgtunk és voltak kiemelkedő teljesítmények is a szezonban. Több porondon is tartottuk a frontot, emlékezetes az NBII-es Kaposvár elleni Magyar Kupa mékőzésünk, ahol nem vallottunk szégyent. Eredményben és játékban is voltak hullámvölgyek, ennek megvoltak az okai, sérülések, eltiltások. Például az őszi szezon gólkirálya lett Deéry Ármin, de tavasszal sérülés miatt nem tudtunk rá számítani és a hiányát megérezte a csapat. Ugyanakkor ki kell emelnem, hogy a lehetőségeink adottak voltak, hiszen a Király felépített utánpótlás csapataiból könnyen tudtam nyúlni a fiatal játékosokhoz, akiket kisebb nagyobb sikerrel be is építettünk a csapatba.

Hegyi László

Ki kell emelnem, hogy nagyon jó körülmények között dolgozunk, köszönet érte a vezetőknek! Valamint a csapat nevében szeretném megköszönni a rehabilitációs team és a pályamesterek munkáját is. Az idén szerzett bronzérmek az ő munkájuk gyümölcsei is.

Most is és a jövőben is előre kell tekintenünk és pozitívumokat kell előtérbe helyeznünk. Még vár a csapatra egy bankett, aztán nyári szünet, de már megvan a következő szezon felkészülési programja. Folytatás július 15-től!-zárta szavait Hegyi László.

Hajrá Király!

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
231234567
24891011121314
2515161718192021
2622232425262728
272930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek