Hírek
vissza
2023/912

A BigMat Eurotop Cup résztvevője volt a Király SESzerző: Németh Zsolt

A BigMat Eurotop Cup résztvevője volt a Király SE

U9-es korosztályunk szombaton nemzetközi tornán vett részt Szlovákiában (Felsőszeliben). Jól előkészített pályák, jó körülmények, jó szervezés fogadta a résztvevőket. 9 csapat vett részt a tornán, a menetrend alapján mindenki játszott mindenkivel, így csapatunkra 8 mérkőzés várt. Mérleg: 6 győzelem, 2 vereség – ez a 3. helyre volt elég.

Horváth András beszámolója:

A gyerekek többségének ez volt az első nemzetközi tornája ezért előzetesen kíváncsi voltam hogy fognak teljesíteni. A torna lebonyolítási rendszerének köszönhetően minden csapat játszott egymással, így a gyerekeknek bőven jutott játékperc. Csapatom teljesítményét két részre tudnám bontani: az első 3 mérkőzésre és a maradék mérkőzésekre. Az elején nem égtünk maximális hőfokon, csak a mérkőzések egyes periódusaiban mutattuk meg az igazi arcunkat. Támadójátékunk ezeken a meccseken is rendben volt, viszont védekezésben többször elkéstünk, nem voltunk kellően határozottak. Összefoglalva hiányzott a csapatból az átütőerő és futómennyiségben is elmaradtunk az általam elvárt szinttől. Ezután rendeztünk a sorokat, a maradék 5 mérkőzésnek úgy álltunk neki ahogy az a csapatom tudására jellemző. Futómennyiségben, akaratban, koncentrációban is felnőttünk a feladathoz. Elkezdtünk futballozni CSAPATKÉNT: támadásban mindig gólra éhesen, szemre is tetszetős akciókat vezettünk, védekezésben is egységesek voltunk, ennek köszönhetően elvétve tudtak csak tiszta helyzetbe kerülni ellenfeleink. Tetszett, hogy képesek voltunk változtatni a hozzáállásunkon és megmutattuk igazi arcunkat. A torna egészét tekintve büszke vagyok a csapatomra, mindenki jó teljesítménnyel járult hozzá a csapat eredményéhez. Gratulálok Srácok!

A gólra törő játékunknak köszönhetően külön öröm, hogy a torna gólkirálya csapatunkból került ki Szokol Maximilián személyében. Gratulálok Maxi!

Kapcsolódó témák: U9-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
2212
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek