Hírek
vissza
2024/323

A bajnokságban is győzni tudott Celldömölkön a Király SE Szerző: Németh Zsolt

A bajnokságban is győzni tudott Celldömölkön a Király SE

 

Szinte irreálissá tette a körülményeket az érkező hidegfront Celldömölkön, hiszen a mérkőzés nagy részében orkán erejű szél fújt a pályán, fél óra után a viharfelhők is gyülekezni kezdtek az égen. A második félidőben már szinte kiszámíthatatlanná tette a labda útját a szél. Mindez a vendégeket zavarta meg kevésbé és végül magabiztos Király győzelem született Celldömölkön, a megyei kupa után a bajnokságban is.

 

 

CVSE-Vulkánfürdő – Király SE 0-3 (0-1) vármegyei I-es labdarúgó-mérkőzés, Celldömölki VSE Sporttelep, Celldömölk

Vezette: Mórocz Gyula asszisztensek: Mészáros János, Kártyás Katalin

 

A hazaiak biztos és fegyelmezett védekezésből inkább kontrákra alapoztak, viszont a labdavesztések után nehezen zártak vissza. A Király igyekezett élni a lehetőségekkel és Fábián Bálint révén ez góllá is érett a 35. percben.

Halmosi Péter ellen történt egy kemény szabálytalanság a felezővonal közelében, a bal oldalon. A gyorsan elvégzett szabadrúgást Fábián Bálint vette át majd vagy 35 méterről óriási gólt ragasztott a hazai kapuba. Egy gólos vendégelőnnyel fordultak a szünetben a csapatok.

A második félidő hajrájában egy balra kiforgatott labdával Németh Gergő indult befelé majd egy átlövésre szánta el magát. A labda Fábián Bálintról lepattan de éppen Halmosi Péter elé, aki az üres kapuba passzolt. A slusszpoén a lefújás előtt Potyi Gábortól érkezett. Ismét egy jobbról a baloldalra forgatott labdából indult az akció, amelyben Horváth Domonkos futott el egy mélységi indítással amit visszapasszolt, Potyi Gábor átvette és 11 méterről a hálóba lőtte a labdát.

 

A Király SE játékosai számára a győzelem érzésén túl az is örömet jelentett, hogy a Szasza Pizzéria most is finomságokkal ajándékozta meg őket, mint minden Celldömölkön játszott mérkőzés után. A pizzákat a Király SE játékosának, Szabó Bálintnak az édesapja, a pizzéria tulajdonosa ajánlotta fel. Ezúttal is hálás köszönetünket fejezzük ki a finomságokért!

 

CVSE-Vulkánfürdő: Osvald – Marsai (Zsoldos 46.), Péntek, Göntér, Gaál, Keszei T. (Horváth E. 46.), Szép (Tóth Z. 86.), Büki (Huszár 86.), Berecz (Gábor 81.), Keszei R., Németh J.

Vezetőedző: Takács Gábor

 

Király SE: Horváth Al. – Takács, Schimmer (Tóth 61.), Fábián (Horváth D. 85.), Kudron (Szabó 61.), Németh G. (Márfy 85.), Kiss (Czöndör 76.), Rózsás, Halmosi, Csákvári, Potyi

Vezetőedző: Hegyi László

Gólszerző: Fábián 35., Halmosi 79., Potyi 92.

 

Hegyi László: Magabiztos játékot nyújtott a csapatom, de az ellenfél kontrái is veszélyesek voltak. Taktikailag összetett játékban, sok fordulattal, de magabiztos győzelmet arattunk.

 

Kapcsolódó témák: Felnőtt labdarúgás

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek