Hírek
vissza
2012/1120

Elkészült az új lelátó a Király Sportlétesítményben (galéria)

Elkészült az új lelátó a Király Sportlétesítményben (galéria)

Az elmúlt napokban minden igényt kielégítő lelátóval gazdagodott a Király Sportlétesítmény. A fedett, műanyag székekkel felszerelt két részből álló nézőtéren egyszerre négyszáz ember tud leülni.

A régi lelátó kilenc évig állt a labdarúgópályánál. A mostani beruházással a vendégek és a szurkolók kiszolgálása mellett a fejlesztés volt az elsődleges szempont. Ugyanakkor a korábbi nézőteret sem bontották le, hanem áthelyezték az edzőpályához, így a tavaszi szezonban már itt is kényelmesen, ülve tekinthetők meg az utánpótlás és edzőmérkőzések.

Király Gábor, a létesítmény tulajdonosa elmondta, az új lelátóra a TAO (társasági adó) keretein belül pályáztak. Néhány adat a napokban elkészült két nézőtérről: műanyag székekkel szerelték fel, ezenkívül kemény fedett része van. Így viszontagságos időjárási körülmények között - erőteljes napsütés, eső - is védi a sporteseményre kilátogatókat a tető.

Az acélszerkezetű emelvény kétszer 200 néző kényelmét szolgálja. Ugyan a korábbi lelátó 804 férőhelyes volt, de arról még hiányzott a tető és fa padjai vannak, míg az új beruházásnak köszönhetően kényelmes székeken tekinthető meg a sportesemény.

A létesítmény vezetője azt is kiemelte, hogy a lehetőségekhez és igényekhez képest még tovább szeretnék fejleszteni a sportkomplexumot.

- Reményeim szerint a közeljövőben lesznek még olyan beruházásaink, amelyek a sportolók és a vendégek igényeit szolgálják, megpróbálunk mindent elkövetni a fejlődés érdekében. Ezt tesszük már tíz éve, erről az útról a későbbiekben sem akarunk letérni - tette hozzá Király Gábor.

Itt megtekintheti, hogyan néz ki az új nézőtér!

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek