Legfrissebb hírek
2020/630
7 korosztály 8 bajnokságban játszhat

Felnőtt megyei I-es csapatunk mellett, amelynek nevezését már elfogadta az MLSZ Vas Megyei Igazgatósága, 7 korosztály 8 utánpótlás bajnokságában indulnak együtteseink a 2020/21-es szezonban.

2020/627
Kiválasztó nap: több srácot visszavárunk

A 2019/2020-as utánpótlás idény végeztével tehetség-napi kiválasztót tartott egyesületünk. Voltak biztató eredmények, több játékost visszavárunk júliusban, a közös felkészülés kezdetére.

2020/626
Köszönjük Rácz Zsófi!

U15-ös és U7-es csapataink edzője, Rácz Zsófi egy időre, talán nem véglegesen, búcsúzik a Király Sportegyesülettől. A 109-szeres válogatott labdarúgó júliustól a fővárosban folytatja játékos karrierjét.

2020/617
Tanulóidény

Hazai környezetben többnyire eredményes támadófoci, idegenben viszont nem egyszer váratlan vereségek szegélyezték az egyre több fiatalt beépítő Király Sportegyesület megyei I-es csapatának játékát a koronavírus-járvány vészhelyzet miatt csonka, 19 forduló után végeredmény nélkül lezárt labdarúgó idényben. Hegyi László vezetőedzőt kértük egy összegzésre.

2020/602
Legyél te is kistigris!

Az edzőid, szüleid, társaid tehetségesnek tartanak? Megvan benned az akarat, a szorgalom, a kitartás, ahhoz, hogy megugord a következő szintet? Akkor gyere és mutassd meg nekünk! Egyesületünk tehetség napokat tart június végén, ide várjuk mindazokat, akik úgy érzik, megértek rá és szívesen folytatnák pályafutásukat Király Gábor sportegyesületében.