Szakosztályok

Felnőtt labdarúgás

A KIRÁLY Szabadidősport Egyesület a 2007/2008 bajnoki évtől kezdte szereplését a felnőtt labdarúgó bajnokságban. A cél, hogy mielőbb újra NB III-as csapata legyen Szombathely városának. Elsősorban szombathelyi és Szombathely környéki fiatal labdarúgókat keresünk, akik mielőbb szeretnének eljutni magasabb osztályokba. 2010. telétől egyre több tehetséges 18 év alatti, saját nevelésű játékos kerül a felnőtt kerethez. A fiatalítás jó húzásnak bizonyul, a csapat eredményességét nem vetette vissza, sőt. Ezzel a lépéssel kezdetét vette az a hosszútávú koncepció, amely végén majd azok a játékosok alkothatják a felnőtt keretet, akik utánpótlás csapatainkból fejlődtek erre a szintre. Jelenleg a Megyei I. osztályú bajnokság élmezőnyéhez tartozik a Király SZE.

Labdarúgó U-19

A megyei I. osztályban szereplő Király SZE ifi csapataként a nagy meccsek előtt játszik az U19-es korosztály.

Kapus-suli

Hegedüs Péter , a Haladás volt kiváló kapusának szakmai vezetésével a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola tart oktatást a Király Sportlétesítményben, melyen a Király Szabadidősport Egyesület kapusai is részt vesznek.

Felmérés tovább
0819202122232425