2019/501

Vereség Rábapatyon

1:0-ás vereséget szenvedett május 1-jén Rábapatyon a Király a Vas megyei I. osztály 25. fordulójában.

Az első félidőben széllel szemben támadtunk, ezt az ellenfél ki is használta, nyomást gyakoroltak ránk, de helyzetig sem jutottak. A második félidőben előre jobban védekeztünk. De öt perc alatt két 100 %-os ziccert hagytunk ki, ami meg is bosszulta magát. A félpályán eladott labdából egy végig vitt kontra támadásból szerezték meg a hazaiak a győzelmet jelentő gólt.

Rábapatyi KSK -Király SZE 1:0 (0:0)

Vas megyei I.o 25. ford.

gólsz: Vadász T 58'

Király : Mester B, Sásdi D, Németh B, Kalmár G/Varga G 74' Mester B, Hujber B, Vámos M/Lakosi D 45' Kondákor K, Polgár B, Szenczi B/Kudron D 70' Szabó Z/Hajmási M 74'

-A mai mérkőzésen nem igazán tettünk meg mindent a győzelemért, ezért nem tudtunk ponttal vagy pontokkkal hazajönni. -értékelt Hegyi László, a Király vezetőedzője.

A Király maradt második a tabellán a hibátlan Cell mögött és az azonos pontszámmal (47 p)harmadik Körmend előtt. Legközelebb a Lukácsháza csapatát fogadjuk (05.04-én) a Király Sportlétesítményben 17 órától.

Gera Zoltán járt a Király Sportegyesületnél tovább
196789101112