2018/106

Vendég előadók a Király SZE edzőkonferenciáján

Vendég előadók  a  Király SZE edzőkonferenciáján

Bükfürdőn a két napos edzői konferencia gyakorlati bemutatóval zárult.

Az Király SZE immár 220 igazolt labdarúgóval rendelkező szombathelyi sportegyesület. Utánpótlás bázist építünk, ehhez kellenek a képzett edzők és a tudatos szakmai munka. A bükfürdői két napos edzői konferenciánk célja kettős volt, egyrészt, hogy egyirányban gondolkodva építsük fel a szakmai munkát 2018-ra, másrészt, hogy új ismeretekkel bővüljön a meglévő tudásanyag.

Szombaton épp ezért vendég előadók érkeztek az edzői konferenciánkra. Sárközi István, az MLSZ Edzőközpont regionális instruktora a tehetséggondozásról tartott előadást. Szekeres Adrián, egykori labdraúgó pedig a Fulhamnél eltöltött 3 hetes szakmai tapasztalatit osztotta meg a Királyos edzőkkel.

Az elméleti rész után a konferencia a büki labdarúgó pályán folytatódott. A Király SZE U17-es csapata vett részt a bemutató tréningen. Elsősorban a labdabirtoklásra került a hangsúly támadásban és védekezésben is. A begyakoroltakat a végén a két csoport egymás ellen játszva mutatta meg.

Tartalmas, hasznos napokon van túl a Király SZE edzői stábja!

Mert mi vagyunk a szombathelyi tigrisek... tovább
38171819202123