2018/1104

Végül döntetlennel kellett beérnünk a hatgólos meccsen

A Király fordulatos meccsen 3:3-as döntetlent játszott Rumban a Vas megyei I. osztály 13.fordulójában vasárnap.

Magunkhoz vettük az első félidőben a játék irányítását, néha ötletesen, taktikusan játszottunk, amiből gólokat tudtunk szerezni. 2:0-ás előnnyel mentünk a félidőre. Valamilyen oknál fogva a második félidőben magunkra húztuk az ellenfelet, sok párharcot vesztettünk a középpályán, a széleken mögénk tudott kerülni az ellenfél, amiből lehetőségeik adódtak, ennek ellenére nekünk is voltak óriási ziccereink de nem éltünk velük. Sajnos a második félidő végére fejben elfáradtunk és gólokat kaptunk. Összeségében nézve az egy pont csalódás lehet nekünk, de a végén a Rumnak volt nagyobb esélye a győzelemre, így igazságos a pont osztozkodás.

-Sokat tettünk a győzelemért, de sajnos nem tudtuk fejben azt teljesíteni, amit elterveztünk, ezért meg kellett elégedünk az egy ponttal. -mondta a mérkőzést követően Hegyi László, a Király vezetőedzője.

Rum KSC- Király SZE 3:3 (0:2)

Vas megyei I.o 13. forduló

gólsz: Nagy A 63' 73' Kontics P 75' ill Mester B II 28' Szenczi B 42' Deéry Á 74'

Ez lesz a miénk! tovább