2018/1008

Városi derbit nyert az U14, a végén nem tudott fordítani az U15

A Király U14 és U15 a Lurkó korosztályos capatai ellen léptek pályára a hétvégén a II. osztályú országos bajnokság 7. fordulójában az Illés Akadémián.

Lurkó U14-Király U14 0:3(0:1)

MLSZ U14 II.o ÉNY 7. ford.

gólsz: Fliegler Á 12' Pintér R 53' Katona R 76'

Király U14: Karcsics D, Király D, Kovács Á, Radó M/Kovács B 81' Kiss R, Pintér R, Szabó B, Fliegler Á, Czenki M, Zsirai-Kiss B/Katona R 58' Molnár K/Németh B 68'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: -Nagyon fontos, „városi derbit” sikerült megnyernünk. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, domináltunk és megérdemelten szereztük meg a három pontot. Szeretném kiemelni, hogy hét „2006-os” játékosunk előző nap is végigjátszotta az U13-as bajnoki mérkőzést, és vasárnap is vállalták a meccset, sőt remekül játszottak. Pozitívum, hogy ismét sikerült hátul nullára a lehozni a mérkőzést, és végre idegenben is megszereztük az első pontjainkat, igaz a Szombathely táblát még nem hagytuk el.

Lurkó U15-Király U15 3:2 (2:1)

MLSZ U15 II.o ÉNY 7. ford.

gólsz: Rózsa D 5' 68' Horváth B 33' ill Nyári Gy 13' Horváth D 80'

Király U15: Moór E, Márk L/Gönye B 60' Szakály B, Márfy B, Horváth B/Horváth D 68' Németh B/Vasas K 60' Sásdi D, Király Á, Dobos D, Nyári Gy

Windisch Csaba, a Király U15 edzője: Jó iramú mérkőzésen hol az egyik csapat, hol a másik dominált. A hazaiaknak több helyzetünk volt a mérkőzés hajrájáig, ráadásul két góllal megajándékoztuk őket. Viszont a meccs utolsó szakaszában a helyzetek alapján akár meg is fordíthattuk volna az eredményt, ha kihasználjuk a ziccereinket.

Ez a Király Sportegyesület! tovább
5117181920212223