2018/513

Változatos meccsen fordított a Király U14, nyert az U15 is Andráshida ellen.

Az Andráshida látogatott szombaton a Király Sportlétesítménybe, csapataink itthon tartották a 6 pontot ellenük.

Király U14- Andráshida U14 6:5 (2:4)

MLSZ U14 II.o ÉNY 27.ford

gólsz: Vörös B 14' 72' Horváth D 18' 50' 54 Lancsek B 49' ill Kovács G 9' Czotter B 24' Németg F 32' 40' 71'

Nagy Gergő, Király U14 edző értékelése:

-Egy változatos mérkőzésen sikerült 6:5-re nyerünk. Sajnos sok helyzetben a játékosok nem azt csinálták, amit megbeszéltünk és ebből az ellenfél gólokat szerzett. A szünetben 2 gólos hátrányban fordultunk. A félidőben alapos fejmosást kaptak a fiúk, felhívtam a hibákra a figyelmet és arra is, hogy a széleken megtudjuk fordítani a mérkőzést. Ami pozitív, hogy amit közvetlenül a mérkőzés előtti bemelegítésen gyakoroltunk, visszaláttam a pályán és ebből sikerült 5 gólt szereznünk egy kivételével, ami Horváth Dávid egyéni megvillanásából született, látta hogy kint áll a kapus szabadrúgásnál es 40 méterről beemelte a hálóba a labdát. A második félidei hozzáállással elégedett voltam.!

Király U15 Andráshida U15

MLSZ U15 II.o ÉNY 27.ford

gólsz: Sisak B' 22' 30' Füst Á 71' Skrapits R 79'

Windisch Csaba, a Király U15 edzője:

-Örülök, hogy az első gólunkat egy begyakorolt szögletből szereztük. Mezőnyfölényben játszottunk, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, ha a kidolgozott helyzeteket mind berúgjuk. A sereghajtó Andráshida ellen hoztuk a kötelező győzelmet.

Az új műfüves pályákról tovább
3420212223242526