2019/909

Újabb győzelmet aratott a Király U19

A Ménfőcsanak otthonában a Király U19 nyerni tudott, a Király U17 vereséget szenvedett a gólgazdag találkozókon.

ESK Győr-Ménfőcsanak U19-Király U19 1:6 (0:3)

MLSZ U19 III.o ÉNY 2. ford.

gólsz: Lakatos Á 63' ill Kiss Á 8' 58' Jagodits M 18' Beke B 36' Horváth Cs 88' 90'

Király U19: Horváth A, Hazafi Á/Horváth Cs 80' Takács D, Jagodits M, Péter T, Fülöp I, Kiss Á, Márfy M/Magyaros M 49' Beke B/Hegedüs M 80' Egervölgyi D, Czingráber K/Fürdős D 72'

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: -Jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, a sok lehetőségünkből sikerült még kettőt góllal befejeznünk, így 3-0-lal mehettünk pihenőre. A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Sikerült ismét gólt szereznünk, majd sajnos hibáztunk egy büntetőt. Volt egy 10 perces rövidzárlatunk, ahol a hazai csapat szépíteni tudott, de a mérkőzés vége ismét a miénk volt, sikerült még két gólt lőnünk. - Gratulálok a csapatnak. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Viszont jobb csapatok ellen nem fog beleférni, hogy néha könnyelműek vagyunk. Sok jó egyéni teljesítményt láttam!

ESK Győr Ménfőcsanak U17 – Király U17: 5:4

MLSZ U17 III.o ÉNY 2. ford.

Gólsz: Kállai L 14' Hatos G 24' Kóródi D 49' Győrffy M 55' Prácser Á 77'ill Sisak B 32' 39' 88' Márfy B 37'

Király U17: Király M, Gönye B, Szakály B/Németh B 60' Márfy B, Horváth B, Balázs B/Skrapits R, Takács K/Márk L 66' Sásdi D, Dobos D, Nyári Gy/Vasas K 80' Sisak B

Hegyi László, a Király U17 edzője: -Nem igazán kezdtük jól a mérkőzést hiszen pillanatok alatt vezetett az ellenfél két góllal. Majd a hátrányból felálltunk és még az első félidőben megfordítottuk az eredményt, három gyönyörű gólt szereztünk. A második félidő elején sajnos kihagytunk 10 percre és a hazai csapat kihasználta hibáinkat. Hiába mentünk előre, csak a szépítésre futotta. Van mit fejlődnünk! Idegenben rúgtunk 4 gólt és sajnos még egy pontot sem tudtunk elhozni.

Leverkusenben edzhettek a Királyosok tovább
3816171819202122