2017/618

Sokat kell még fejlődni, komoly feladatok várnak ránk!

Windisch Csaba, a Király SZE U14 'A' csapatának edzője értékelte a szezont. Csapata két fronton állt helyt a szezonban.

-A mostani szezonban a körmendi megyei U14-ben és az U13-as régiós "B" Bozsikon szerepelt a Király SZE U14.

Először vettünk részt a régiós "B" Bozsikon, nagyon jó csapatok ellen játszhattunk: Ajka, Nagykanizsa, Lurkó,ZTE, Marcali voltak a csoportban. Elégedett voltam a csapat játékával, hozzáállásával végig,és eredményesen is szerepeltünk.

A megyei U14-ben felemás volt a szezon. Az ősszel több pontot veszítettünk, sok volt a hiányzónk és a játék is akadozott. Az utolsó meccsen az akkor még harmadik Kék Sünik ellen nyertünk,így mi lettünk a harmadikak. A bajnokságot nézve a második hely lett volna a reális, de így összességében szép a bronzérem is. A csapat elöbbre jutott az előző szezonhoz képest, de sokat kell még fejlődni, hiszen komoly feladatok várnak ránk. -zárta szavait Windisch Csaba.

A Király SZE U16 lett az aranyérem a Bajnokok tornáján tovább
2519202122232425