2018/729

Sikerült a címvédés

A XIV. Lukács Péter emléktornán a Király ismét elhódította a trófeát. Mindkét meccsünkön tizenegyesekkel győztünk.

Címvédőként érkezett a Király felnőtt csapata a hagyományos vépi Lukács Péter emléktornára. Az első mérkőzésen a Répcelak ellen 2:2-es döntetlent játszottunk, góljainkat Hujber Bálint és Németh Bálint szerezték.  A tizenegyespárbajt 5:4-re nyertük meg. A döntőben a Kőszeg ellen nem született gól  a 2-szer 30 perc alatt. A büntető párbajt végül 8:7-re nyertük.

Vépi torna győzelem- Király

-A nagy meleg ellenére tudtunk iramot diktálni, látszik a csapat jó erőnléte, de még ezen is tudunk és kell is javítani. A hibáinkból tanulni kell, a támadó harmadban a kreatív játék hiányzott, ahogy az egyéni betörések is, de még van idő a bajnokságig, úgyhogy ezekre fogjuk a felkészülés további részében a hangsúlyt fektetni. A vépi tornán Németh Dominik és Hujber Bálint játéka volt kiemelendő. -értékelt Hegyi László, a Király vezetőedzője.

A győztes csapat tagjai: Veszelinov D.,Mester B.,Hujber B.,Vámos M.,Sásdi D.,Lakosi D.,Biácsy M.,Varga G.,Németh Bálint.,Mester B., Polgár B.,Hajmási M.,Németh Dominik,Kudron D.,Szenczi B.,Fogl B.,Kondákor K.,Bokor Á.,Beke B.,Jagodits M.

Tisztes helytállás - videón a Király-Kaposvár kupa összefoglaló tovább