2019/1202

Király U13, U12: egy győzelem egy vereség az idényzárón

A Király U13 nyerni tudott, a Király U12 ezúttal alulmarad a Pápa ellen a félszezon utolsó mérkőzésén.

Király U13-Pápa U13 3:2 (1:1)

MLSZ U13 I.o ÉNY 13. ford.

gólsz: Gombás M 13' 52' Bodor Á 45' ill Mészros B 26' 53'

Király U13: Varju V, Zsirai B, Wilhelm B, Szabó B, Gáspár , Baumgartner D, Bodor Á, Gombás B, Gombás M, Deutsch Á, Breznovits K Csere: Kiss L, Guzmics H, Varga M

Hujber Bálint, a Király U13 edzője:- A bajnokság első és utolsó mérkőzése mindig nehezebb a vártnál és ez most sem volt máshogy. Sok hibával indult a játékunk mind támadásban, mind védekezésben. Pontatlanok voltunk, kapkodtunk, gyorsan az ellenfél kapuja előtt akartunk lenni. Éppen ezért kevés igazán nagy helyzetet tudtunk kialakítani. Vagy az utolsó passzok nem voltak jók, vagy az indítások voltak hosszúak. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a vezetést, kicsit meg is nyugodtunk. Noha a lehetőségek ekkor már nagyobb számban adódtak, volt, hogy fél méterről sem sikerült betalálnunk. A második gólt mégsem mi szereztük, így 1:1 volt a szünetben. A második játékrészben kijjebb engedtük a pápaiakat, hagytuk, hogy hátulról elkezdjék a játékukat, ezáltal nagyobb terület nyílt mögöttük. Meg is lett az eredménye, sikerült meglépnünk két góllal. Ahelyett, hogy lezártuk volna a mérkőzést, egy hatalmas védelmi hibának köszönhetően ajándékoztunk egy újabb gólt a vendégeknek. A mérkőzés hátralevő részében az eredmény már nem változott, ehhez kellett most egy kis szerencse is, az utolsó percekben beszorultunk a kapunk elé. A nagy akarásnak majdnem nyögés lett a vége, de mégis dicséretet érdemel az egész csapat, ezt a győzelmet kiküzdötték a szó szoros értelmében! Ezeknek a győzelmeknek van igazán nagy értéke, hiszen azt sosem adják ingyen és ezt most megtapasztaltuk!

Király U12-Pápa U12

Király U12- Pápa U12 1-2 (0-0)

MLSZ U12 I.o ÉNY 13. ford.

gólsz: Bakucz D 35' ill Hitter B 40' Molnár P 51'

Király U12: Tóth G.- Szakály, Sodics T., Horváth D., Farkas B., Bakucz D., Szász, Kovács B., Naisz. Cserék: Bakucz M., Sali D., Spitzer L.

Balogh István, a Király U12 edzője: A velünk hasonló játékerőt képviselő Pápa volt a vendégünk. Sajnos a szezon végére, szinte teljesen elfogytunk, 8 játékosunk vagy egyáltalán nem, vagy csak egyszer tudott edzeni a héten. Ez nyilván nem szerencsés helyzet, de nem lehet magyarázat ilyen gyenge teljesítményre. Az idény legrosszabb meccsét produkáltuk, pontatlanul, lassan, körülményesen játszottunk. Bár egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést, de érezni lehetett, hogy ezen a napon nem tudunk nyerni. A Pápa fordítani tudott, és bár a döntetlen reálisabb lett volna, gratulálnunk kellett a végig sportszerűen küzdő vendégeknek.

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122