2018/105

Összeültek a Királyos edzők (videó, fényképek)

A Király SZE edzői ezúttal Bükfürdőn két napos szakmai megbeszélésen vesznek részt.

Rendszeres  találkozókon egyeztetik a szakmai munkát a Király SZE trénerei. Az edzők a  havi egyeztetéseken  túl évente két alkalommal, két napos továbbképzésen is résztvesznek.  Az idei első továbbképzést január első hétvégéjén Bükfürdőn tartotta a szakmai stáb.

A két napos megbeszélésen elsősorban a kis korosztályok feladatai kerülnek fókuszba. Pénteken az U7, U8, U9, U10 és U11-es edzők értékelték a mögöttük lévő félévet, csapataik fejlődését, a hiányosságokat és az erősségeket a Danubius hotel konferenciatermében. A klubvezetés kijelölte az egyes korosztályokra vonatkozó elvárásokat és cél felé vezető út ütemét.

A csapat együtt gondolkodik és dolgozik. A cél egy erős utánpótlás bázis építése, ahol kulcsszerepet kapnak a Király SZE edzői. A 22 fős stáb együtt gondolkodása azért is fontos, mert a nagyobb korosztályok edzői egy összehangolt folyamat eredményeképp a kívánt tudással kapják a korosztályváltások után a labdarúgókat.

A közös munkát, az egyesület alapítója, a magyar válogatottsági rekorder kapus Király Gábor is segíti tanácsaival. A szakmai tanácskozáson szombaton az MLSZ Edzőképző Központ regionális instruktora, Sárközi István tart elméleti és gyakorlati előadást.

Hajrá Király SZE!

7 percben a Királysport 2017-es évéről4 tovább