2019/903

Nagy győzelemmel kezdett a Király U19

Az SC Sopron csapatai ellen kezdték a bajnokságot a Király U19 és a Király U17. Az idősebbek nagy győzelmet arattak a hűségvárosaiak ellen, az U17-es soproni korosztály viszont jobbnak bizonyult a vasárnap délelőtt  a Király Sportlétesítményben  megrendezett találkozón.

Király U19-SC Sopron U19 4:3 (1:1)

MLSZ U19 III.o ÉNY 1. ford.

Király Sportlétesítmény

Király U19: Veszelinov D, Fürdős D, Takács D, Jagodics M, Péter T, Fülöp I, Kiss Á, Márfy M/Hernáth A 80' Egervölgyi D, Horváth Cs/Hazafi Á 62' Magyaros M

Hazai pályán fogadtuk az SC Sopron csapatát. Az első félidőben nem játszottunk jól, középpályán folyamatosan „úton” voltunk, nem birtokoltuk a labdát, nem nyertünk párharcokat. Egy védelmi megingásunkat kihasználva megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Szerencsére a vendég gól után egy szép kontra végén sikerült kiegyenlítenünk. A második félidőt jól kezdtük, 3 nagy lehetőségünk volt a gólszerzésre, amik rendre kimaradtak. Egy szöglet után ismét megszerezte a vezetést a Sopron csapata, majd egy védelmi hibánk után kettőre növelte előnyét. Hajtottunk az egyenlítésért, ami egy  kontra és egy kapusról kipattanó labda után sikerült is, sőt 5 perccel a mérkőzés vége előtt sikerült megfordítanunk az eredményt. (8 perc alatt 3 gólt rúgtunk)

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: -Így kell kezdeni egy bajnokságot, remélem ez a győzelem plusz motivációt ad a srácoknak. Nagy győzelem volt! Büszke vagyok rájuk!-

Király U17

Király U17-SC Sopron U17

MLSZ U17 III.o ÉNY 1. ford.

Király Sportlétesítmény

Király U17: Király M, Gönye B, Szakály B/Németh B 54' Márfy B, Horváth B, Szmolek Á/Lanicsek B 70' Takács K/Király Á 65' Sásdi D, Dobos D/Füst Á 65' Nyári Gy/Márk L 70' Sisak B

Jól kezdtük a mérkőzést. Ellenfelünket letámadtuk és ezzel sok labdát szereztünk a középső és támadó zónában. A 20. perctől jöttek a hibák. Sok labdát adtunk el a pálya közepén, amit a Sopron kegyetlenül kihasznált. Pozitív, hogy 4-5 olyan támadást vezettünk, amikor mattolni tudtuk ellenfelünket, de bizony a helyzet kihasználásunkon van mit javítani. A második félidőben inkább a védekezésünk volt porondon. Tetszett, hogy 40 percig gól nélkül hoztuk ezt a félídőt de sajnos az utolsó 4-5 percre a koncentrációnk elfogyott.

Hegyi László, a Király U17 edzője: -Kiemelendő, hogy agresszíven játszottunk, voltak szép támadásainak, de még nagyobb önbizalommal, koncentrációval és bátrabb támadó játékkal kell játszanunk. Gratulálok a Sopron csapatának.!!!

Leverkusenben edzhettek a Királyosok tovább
3816171819202122