2017/415

Nagy győzelem!

A Király SZE 3:1-es győzelmet aratott a Celldömölk ellen hazai pályán a Vas megyei I. osztály 23. fordulójában szombaton a Király Sportlétesítményben.

Az első öt percben felmentünk az ellenfélre, a rutinos játékosokból álló Celldömölk ezt a helyzetet jól megoldotta. A vendégek közvetett szabadrúgáshoz jutottak az ötösről, de hibáztak. Átvettük a játék irányítását, egy celli szöglet után kontratámadást indítottunk, melynek a végén Fritz Dávid talált a kapuba. 1:0 volt a félidő.

A második félidő elején hatalmas celli nyomás volt a kapunkra. Gólt is kaptunk belőle. 10-15 percig ki se tudtunk jönni a kapunk elől, annyira szorított a vendég csapat. A cserék óriásit lendítettek ekkor a Király SZE játékán, Két jól sikerült kontrából Hujber Gábor két gólt tudott rúgni.

Összességében a jobb erőt képviselő Celldömölk ellen hatalmas győzelmet aratott a Király SZE. A 17 éves Marton György élete első megyei I. osztályú mérkőzésén lépett pályára, a Király SZE fiatal játékosa kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

Hegyi László, a Király SZE vezetőedzője:

-Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de felkészültünk arra, hogy az ellenfél védelme kicsit lassabb, gyors embereinkkel vettük fel a harcot, és ez a taktika bejött, három kontrából gyönyörű gólókat rúgtunk. Voltak nehéz periódusaink a mérkőzés alatt, hisz jó képességű csapat a Celldömölk, rengeteg helyzetet alakítottak ki. A Király SZE csapategysége azonban ma diadalmaskodott. Gratulálok a csapatomnak!

Király SZE-Celldömölk 3:1 (1:0)
Vas megyei I. o 23. forduló gólsz: Fritz D 23' Hujber G 84' 92' illetve Győrvári Gábor 48'
KSZE jók: az egész csapat!