2018/1125

Mindkét csapatunk győzött a Hévíz ellen

A Király U17 nagyarányú győzelmet aratott és az U19 is nyerni tudott a rivális Hézív ellen.

Király U19-Hévíz SK U19 2:0 (1:0)

2018. november 25. vasárnap 11:00

MLSZ U19 III.o ÉNY 15. ford

Marton Gy 23, Kiss Á 66'

Király U19: Veszelinov D, Marton Gy/Horváth M 46' Takács D, Péter T, Kiss Á/Egervölgyi D 67' Moór M/Fürdős D 77' Beke B, Fülöp I/Kalmár G 46' Vámos M/Punokovics M 46' Lakosi D, Balikó B

Koman Vladimir, a Király U19 edzője: Úgy készültünk, hogy a tabellán közvetlenül előttünk lévő, Hévízt legyőzzük hazai pályán. Ezt teljesítettük, és így győzelemmel fejeztük be a félszezont.

Király U17-Hévíz SK U17 8:1 (2:1)

2018. november 25. vasárnap 13:00

MLSZ U17 III.o ÉNY 15.ford.

Gólsz: Király M 23' Horváth Cs 31' Lóránth Á 48' Bartha D 53' Skrapits R 54' 57' 85' Vajda D 63' ill Nagy M 33'

Király U17: Király M, Magyaros M, Jagodics M, Tóth B, Horváth Cs/ Szabó D 78' Hazafi Á, Takács K, Imre B/ Skrapits R 46', Lóránth Á/Vajda D 57', Bartha D, Füst Á/Király B 46'

Iszak Sándor, a Király U17 edzője: Kérésem ellenére, könnyelműen vettük az első félidőt. Sok technikai hiba volt, és voltak játékosok, akik nem tudták felvenni a meccs ritmusát sem, ami nem volt valami eget rengető. Félidőben kellett a fejmosás! Ennek eredményeként, a második félidő elején mindjárt gólt szereztünk. Ezután már szebben és pontosabban játszottunk, az egyre jobban elfáradó Hévíz ellen, így alakítottuk ki a 8 – 1-es végeredményt. Könnyen kétszámjegyű lehetett volna a győzelmünk, de a téli szünet előtti utolsó mérkőzésünkkel természetesen elégedett vagyok.

Ez a Király Sportegyesület! tovább
5117181920212223