2019/928

Megszereztük az első hazai győzelmet

A Király 2:1-es győzelmet aratott hazai pályán a Lukácsháza ellen szombaton.

A 7. fordulóban olyan helyzetből játszottunk a Lukácsháza ellen, amire egyik csapat sem gondolt, hiszen mindkét csapat a tabella hátsó feléről várhatta a találkozót. Mindkét gárda győzelemre próbált játszani, ezért nagyon jó mérkőzést láthattak a nézők. Az első 20 perc a miénk volt, le is rendezhettük volna a találkozót, hiszen három óriási helyzetet hagytunk ki és mellette még rúgtunk egy gólt. Az első félidő második felében viszont a Lukácsháza nyomást gyakorolt ránk és egy szép akció végén óriási gólt rúgtak, sőt a 44. percben egy szögletet követően a a kapusunk bravúros védésnek volt köszönhető, hogy 1:1-es döntetlennel mentünk a szünetre. A második félidő eleje ismét a mienk volt, három nagy lehetőség kimaradt, a Lukácsháza kaposzkodott, egyre többet tett a győzelem érdekében, de egy szép támadás végén a 75. percben megszeretük a győztes találatot.

Hegyi László, a Király edzője: -Örülök a győzelemnek, de legfőképp annak, hogy csapatom nagyon sok helyzetet tudott kialakítani. és abból kettőt értékesítettünk is.

Király SE-Schott Lukácsháza SE 2:1 (1:1)

Vas megyei I.o 7. ford.

gólsz: Kudron D 17' Beke B 71' ill László L 26'

Király SE: Veszelinov D, Németh B, Kalmár G, Kudron D/Hujber B 81' Beke B/Szabó Z 90' Vámos M/Perger D, Devecseri K, Fülöp I/Varga G 87' Kondákor K, Lakosi D, Subicz G