2020/204

Közel 300 ifjú labdarúgót várunk az I. Tigris Kupára

Négy korcsoportban, hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg az I. Tigris Kupa teremlabdarúgó tornát a Répcelaki Sportcsarnokban február 9-én és 16-án.

Répcelakon, a Répce Sportcsarnok ad otthont a kiskorosztályoknak kiírt saját szervezésű téli teremtornánknak. Hagyományteremtő szándékkal hívtuk életre a Tigris Kupát. A névválasztás nem véletlen, hiszen címerünkben szerepel a tigris. Célunk, hogy színvonalas eseményen adjunk lehetőséget hazai és külföldi kiscsapatoknak a megmérettetésre.

Az I. Tigris kupán két hétvégén lépnek pályára a korosztályok Répcelakon:2020. február 9-én az U10 és U11-es, 2020. február 16-án az U8 és U9-es csapatok.

Igyekszünk a résztvevő gyerekek korának megfelelő programokkal színesíteni a tornát, így a mérkőzések közötti szünetben az eSporttal ismerkedhetnek meg a csapatok, valamint Királygabi óriásfigurája is szórakoztatja a nagyérdeműt. Az ünnepélyes eredményhirdetésen díjazzuk az első három helyezett csapatot, valamint a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a torna gólkirályát. A díjátadón jelen lesz egyesületünk alapítója, a válogatottsági rekorder kapus, Király Gábor és az alapító-elnök Király Ferenc.

Az első hétvégén az U10 és U11-es korosztályok 14 perces, 4+1-es felállású mérkőzéseket játszanak. Az U10-es korosztályban csoportmérkőzések döntenek a továbbjutásról, az U11-es korosztályban körmérkőzések lesznek.

Alább a dokumentumok menüpontban a sorosolások!

Sok szeretettel várjuk a csapatokat és a szülőket!

Facebook oldalunkon online eredményekkel szolgálunk a Tigris Kupáról.

Dokumentumok

1720212223242526