2019/305

Királyos labdarúgók nagy sportsikere a diákolimpiánForrás: Főkép Kiralysport fotó:MDSZ

Királyos labdarúgók nagy sportsikere a diákolimpián

Szombathelyi iskolák söpörtek a Játékos Sportverseny Diákolimpia országos döntőjében a hétvégén Mezőtúron. Megcserélve az elődöntő sorrendjét a Zrínyi lett a bajnok, a Derkovits iskola az ezüstérmes! Az érmesek között hat Királyos labdarúgó is szerepelt és edzőnk, Török Richárd is a felkészítők között volt.

A régi Gyere velünk! új köntösben, váltó és sorversenyek, akadálypálya ez a Diákolimpia Játékos Sportverseny. Az I-II.korcsoportban meghirdetett verseny országos döntőjét a hétvégén Mezőtúron rendezték. Óriási küzdelmet és szép szombathelyi sikereket hozott a verseny.

Az első helyen a Zrínyi iskola csapata végzett és lett országos diákolimpiai bajnok. A győztesek között van Magadics Milán, a Király U9 labdarúgója!!

Az ezüst érmet szintén egy szombathelyi csapat, a Derkovits iskola nyerte meg. Török Richárd edzőnk is a felkészítők között volt, a csapatban pedig öt Királyos labdarúgónk kapott helyet: Mészáros Barnabás, Sodics Mátyás, Kovács Bence, Horváth Marcell, Sodics Tamás!

Gratulálunk minden résztvevő labdarúgónknak a szép teljesítményhez, nagy küzdelemben igazi sportsikert értetek el !Büszkék vagyunk rátok!

Gera Zoltán járt a Király Sportegyesületnél tovább
196789101112