2019/605

Király U9: Egy lépésre az Európa bajnokságtól

Nem mindig játszottunk jól, de végül a továbbjutást érő negyedik helyen zártuk az U9 Euro Championship kvalifikációs tornáját Prechtoldsdorban. Török Richárd, a Király U9 edzője értékelt.

Szuper körülmények között játszhattunk jó csapatok ellen az U9 Euro Championship kvalifikációján Perchtoldsdorfban.  9 mérkőzés várt ránk az egész napos  tornán. Az első három mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, gyenge játtékkal rukkoltunk el, de pozitívum, hogy nem szenvedtünk vereséget. Utána rendeztük sorainkat és 4 győzelemmel bebiztosítottuk a továbbjutást érő  4. helyezést.

Összeségében elégedettek vagyunk, hogy kiharcoltuk a következő, egyben utolsó selejtezőt a bécsi Eurpa bajnoki nagydöntő előtt! De a hétvégi tornán jobb játékra van szükségünk, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra.-összegzett Török Richárd, a Király U9 edzője.

A június 9. (vasárnapi) következő selejtező kör helyszíne:  Simmeringer Hauptstraße 213 , 1110 Wien. A legjobb négy jut majd  a 16 csapatból a nagy döntőbe.  (Simmering es Kapellerfeld mar ott van).

A sorsolás itt érhető el.
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
1218192021222324