2019/1202

Király U14, U15 : Nem hozunk pontot Sopronból

A jó erőkből álló hűségvárosiak otthonában nem sikerül pontot rabolni a Király U14-nek és U15-nek sem.

SC Sopron U14- Király U14 1:0 (0:0)

MLSZ U14 II.o ÉNY 14. ford.

gólsz: Horváth B 58' (öngól)

Király U14: Tanai M, Fliegler Á, Horváth B, Horváth D, Katona R, Nagy Á/Gergely B 23' Zsirai-Kiss B/Ady Cs 75' Pinér R, Vass D, Szalai Cs, Kálmán Sz

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: A bajnoki címért hajtó Sopron csapatához látogattunk, úgy hogy 6 játékosomra nem számíthattam különböző okok miatt. Murphy törvénye szerint a 23. percben sérülés miatt már cserélnem kellett. Mindezek ellenére egy nagyon jó félidőt produkáltunk. Tudatosan visszaálltunk, ellentámadásokra rendezkedtünk be. Hiába birtokolta többet a labdát az ellenfél,  három száz százalékos helyzetet mi dolgoztunk ki, amik sajnos kimaradtak. A félidő nem jött jól, mert a második félidőben sajnos előrefele szinte semmit veszélyt nem jelentettük, ritkán tudtunk kijönni az ellenfél szorításából. Azonban annak örülök, hogy az ellenfél így sem tudta feltörni védekezésünket. Elsősorban pontrúgásokból veszélyeztetett, ahol rendre álltuk a sarat. Sajnos mégis egy szöglet után egy óriási potyagóllal a Sopron megszerezte a vezetést és ezzel meg is nyerte a mérkőzést. Idén negyedszer kaptunk ilyen gólt, amikor ezt a szituációt ezerszer megbeszéltük, legyakoroltuk. Ameddig ilyen hibákat elkövetünk, illetve elől nem rúgjuk be a helyzeteket, addig egy jobb csapat ellen nem fogunk tudni bravúrt csinálni.

SC Sopron U15- Király U15 3:0 (0:0)

MLSZ U15 II.o ÉNY 14. ford.

gólsz: Czingráber K 54' Czenki M 65' Henye Sz 76'

Király U15:Szlámer K, Szabó A, Vámos Á, Tóth M, Kiss R, Majtényi Zs/Tasnádi B 41' Greffer B/Kovács B 68' Czenki M, Bráder B, Szabó B, Molnár K

Koman Vladimir, a Király U15 edzője:-Ügyesek voltak a srácok, 60 percig szépen játszottunk, amit megbeszéltünk, minden betartottak. Kaptunk egy szerencsétlen gólt , ezt köveően már nem ment a játék, összezavarodtunk és eldönötte a Sopron a találkozót. De az első 60 percért dicséret illeti az egész csapatot.

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122