2019/1124

Király U14, U15: Kettős győzelem a Csorna ellen

Itthon tartottuk a hat pontot! A Király U14 és U15 a Csorna korosztályos csapatait fogadta hazai pályán a hétvégén.

Király U14-Csorna U14 2:0 (0:0)

Vas megyei I.o 13. ford.

gólsz: Pintér R 50' 63'

Király U14: Ady Cs, Fliegler Á, Horváth B, Horváth D, Katona R, Nagy Á/Greffer B 41' Zsirai-Kiss B/Mosonyi M 56' Pintér R, Vass D, Szalai Cs/Teklits V 65' Kálmán Sz/Tanai M 76'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: Két 18 pontos csapat találkozott, és második félidőre igazi rangadó is kerekedett a Csorna elleni mérkőzésünkből. Az első félidőben nem játszottunk jól, az ellenfél dominált, ennek ellenére a védekezésünk jól működött, komolyabb helyzete nem volt a vendégeknek. A második félidőre feljavult a támadó játékunk, több nagyobb gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, amiből egyet gólra is váltottunk. A gól után is a mi akaratunk érvényesült, ám a 62. percben egy óriási fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba kerültünk. Szerencsére következő támadásunkból ismét gól szereztünk. Az utolsó negyed órában 10 emberrel is sikerült plusz energiákat mozgósítva megtartani az eredményt. Büszke vagyok a csapatomra, hiszen folyamatos hiányzók ellenére hetek óta jó és eredményes teljesítményt nyújtanak. Az utolsó 6 fordulóban négy gólt kaptunk, szereztünk 15 pontot, és három közvetlen riválist is legyőztünk.

Király U15-Csorna U15 2:1 (0:1)

Vas megyei I.o 13. ford.

gólsz: Bráder B 47' Tóth M 77' ill Makkos M 30'

Király U15: Szlámer K, Szabó A, Kovács Á, Vámos Á/Tasnádi B 57' Tóth M, Kiss R, Bészély G/Kovács B 73' Czenki M, Bráder B, Szabó B, Molnár K/Majtényi Zs 41'