2019/908

Király U14: A 2. fordulóban már haraptak a tigrisek

A hét elején Pápán vereséggel kezdte a szezont a Király U14, bár Kovács Zsolt fiai 2:0-ra is vezetettek. Aztán szombaton délelőtt zsép győzelmet arattak a szombathelyi rangadón, 2:0-ra legyőzték a Lurkó együttesét. Értékelések:

Pápa ELC U14-Király U14 5:2(2:2)

MLSZ U14 II.o ÉNY 1. ford.

gólsz: Mórocz B 33' Lakatos Sz 33' 41' Rozman A 54' Gajdosi Gy 76' ill Pintér R 6' 10'

Király U14: Tanai M, Fliegler Á, Horáth B, Horváth D/Gergely B 46' Katona R, Nagy Á/Mosonyi M 46' Zsirai-Kiss B/Gombás M 60' Pintér R, Vass D, Szalai Cs/Geffer B 46' Kálmán Sz/Teklits V 65'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője -Amióta együtt dolgozunk a csapattal, az eddigi legjobb 30 percet produkálta a csapat. Agresszívak, motiváltak voltunk, remekül zártuk a területeket és előrefele is jól futballoztunk. A 10. percben már 2-0-ra vezettünk és utána is kétszer álltunk a kapussal szemben, d eezek a helyzetek sajnos kimaradtak és utólag kiderült, hogy ez sorsdöntőnek bizonyult. A remek teljesítményünket sikerült 1. perc alatt lerombolni, óriási védelmi hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Sajnos a második félidőt rosszul kezdtük, utána már csak mentünk az eredmény után és hátul sok hibával játszottunk. Bosszantó, hogy 5 gólt kaptunk, amiből egyik sem akció gól volt, hanem óriási egyéni hibáinkból adódtak. Gratulálunk az ellenfelünknek a győzelemhez, mi pedig dolgozunk tovább, hogy ilyen mérkőzéseket képesek legyünk megnyerni!

Király U14-Lurkó U14 2:0 (2:0)

MLSZ U14 II.o ÉNY 2. ford.

gólsz: Pintér R 10' 23'

Király U14: Tanai M, Horváth B /Greffer B 55' Fliegler Á, Vass D, Horváth D, Katona R, Nagy Á, Zsirai-Kiss B/Mosonyi M 67' Pintér R, Szalai Cs, Kálmán Sz/Teklits V 74'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: Gratulálok az egész csapatnak, egy nagyon fontos rangadót nyertünk meg, igazi csapat munka volt! Az egy hónapja lévő edzőmérkőzéshez képest,- amin 4:1-re kikaptunk ugyanettől a csapattól- nagyon sokat fejlődtünk, mind játékban, mind mentálisan. Úgy érzem jó útra léptünk, a gyerekek is kezdik megérteni, mit várok tőlük. Szeretném kiemelni, hogy megint nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ebből is látszik, hogy „fejben” nagyon sokat léptünk előre. Sajnos 2-0 után nem tudtuk megrúgni a harmadik gólt, ami szerencsére most nem bosszulta meg magát. A 30. perc környékén ismét magunkra húztuk az ellenfelet, a biztos vezetés tudatában elkezdünk kapkodni, idegesen játszani. Ugye a tavalyi szezonban még 30 perces meccseket játszottak a fiúk, illetve oda-vissza lehetett cserélni, ezekhez a változásokhoz még hozzá kell szokniuk és erőnlétben is fejlődniük kell. A szünet jókor jött, és a második félidőt már végig kontrollálva, irányítottuk a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk egy jó erőkből álló ellenfél ellen. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül nyertük meg a találkozót!

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
1218192021222324