2018/103

Király SZE U9: odaadó edzésmunka

Király SZE U9:  odaadó edzésmunka

A Király SZE U9 féléves munkáját értékelte Schmidt Gábor, edző.

-A 2017\2018-os szezon edzéseit július második felében kezdtük el közösen az U8-as korosztállyal. Ennek két oka volt, az egyik a szokásos nyári létszám hiány mindkét a korosztályban a másik pedig a saját sérülésem. Itt szeretném megköszönni két kollégám segítségét, Schimmer Szabolcsét és Németh Bálintét, akik ebben az időszakban sokat segítettek.

Szeptember elejére rajzolódott ki az a keret, amivel a félév további részében dolgoztunk tovább. Heti három foglalkozáson találkoztunk a srácokkal. A gyerekek egész évben odaadóan és lelkesen dolgoztak az edzéseken. Amin javítani szeretnék a jövőben, az a rendszeres edzésre járás, itt arra gondolok, hogy ha a héten három edzés van, akkor mind a három edzésen vegyenek részt a gyerekek. Ebben a korosztályban még nincsen bajnokság, csak a Bozsik tornákon mutatott teljesítmény után kapunk visszajelzést a labdarúgóink fejlődéséről. A tornák után azt tapasztaltam, hogy a gyerekek próbálják azokat az utasításokat végrehajtani, amiket edzéseken kapnak és külön öröm számomra, hogy önállóan teszik. Én ezt a félévet teljes mértékben pozitívnak értékelném. Mindenkinek Boldog Új évet szeretnék kívánni!! Hajrá Király SZE!!

Az utolsó pillanatban rúgott góllal nyertünk tovább
2518192021222324