2017/1227

Király SZE U15: Bátrabban!

Windisch Csaba, a Király SZE U15 edzője értékelte az MLSZ U-15 II. osztályban szereplő csapata őszi félévét. A tigrisek 13. helyen fordulnak a téli szünetben.

-A Király SZE U15-ös csapattal komoly feladatok elé néztünk az új bajnokságban, hiszen 8+1-ből áttértünk 10+1-re nagypályára, és egy osztállyal feljebb léptünk az országos másodosztályba. Ennek megfelelően célunk az volt, hogy egyénileg és csapatként fejlődjünk, felvegyük az északnyugati csoport ritmusát és helytálljunk.

Hat játékost igazoltunk, új csapatot kellett építeni. Sajnos 2-3 hiányzónk volt mindig a meccseken, ez nehezítette a feladatot. Fizikálisan felvettük a versenyt még a legjobb csapatokkal is. Játékban is sikerült egy-két meccset leszámítva, bár eredményességben ez nem mindig mutatkozott meg sajnos. Előfordult, hogy nem volt meg a kellő önbizalom, bátortalanul játszottunk. Ezen változtatni kell! A csapat egy jó közösséget alkot,ez jó. A jövőt illetően szeretnénk tovább fejlődni és eredményesebben játszani! Köszönöm a segítséget kollégáimnak Nagy Gergőnek ,Elek Zsoltnak és Váradi Gábornak. -zárta szavait Windisch Csaba, edző.

7 percben a Királysport 2017-es évéről4 tovább
0315161718192021