2017/318

Két gólos hátrányból állt fel a csapat

A Király SZE 0:2-es hátrányból felállva 2:2-es döntetlent játszott az Egyházasrádóc ellen a Vas megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában.

Az 5. percben vezetést szerzett az Egyházasrádóc, miután könnyűszerrel labdát szerezett a tétovázó Királyos védelemtől. Mester kapus hiába vetődött jó oldalra, nem tudta elérni a pontosan helyezett labdát. (0:1) A szervezetten játszó vendégek továbbra is támadásban maradtak, a Király SZE próbálta felvenni a ritmust. Ez a hazai csapatnak az idő előrehaladtával egyre inkább sikerült, bár a rádóci kapu előtt komoly veszélyt nem jelentettek a hazai támadások az első félidőben.

A második félidőben felpörögtek az események. Ismét korán rúgott gólt a vendég csapat, ezúttal is, akár az első találatnál Balogh Adrián volt eredményes. (0:2)A félidei cserék új lendületet adtak a jobb játékot mutató Királynak. A kidolgozott támadások pedig góllá értek. Egy szöglet után fejelt kapuba a 69. percben Kiss Balázs (1:2), majd rá két perccel Fritz Dávid vette be a vendég kaput.(2:2) A mérkőzés hajrájában eldönthette volna a találkozót mindkét csapat, de a ziccerek kimaradtak, így a végére parázs hagulatúvá váló találkozón már nem született több gól!

Hegyi László, a Király SZE edzője értékelte a mérkőzést:

Király SZE-Egyházasrádóc: 2:2 (0:1)

Király Sportlétesítmény, 80 néző

Vas megyei I. o 19. ford.

gólsz: Kiss B 69', Fritz D 71' illetve Balogh A 5' 47'

Király SZE jók: Kiss Balázs, Fritz Dávid, Szabó Zoltán, Hajmási Milán, Szalay Csaba

A Király SZE ifi fontos győzelmet aratva 2:0-ra nyert az Egyházasrádóc U19 ellen.