2019/1024

Kapott gól nélkül lett tornagyőztes a Király U10

A Király U10 száz százalékos teljesítményt nyújtott Mosonmagyaróváron. A Credobus MTE őszi kupán elhoztuk a legjobb kapus címet is.

Öt csapatos tornán vettünk részt Mosonmagyaróváron.

Az első mérkőzésünket a házigazda Mosonmagyaróvár ellen vívtuk, bár 1:0-ra nyertünk itt még akadozott a játékunk. A második találkozón sokkal jobb felfogásban léptünk már pályára és a Gyirmót ellen 2:0-ra nyerni tudtunk. A harmadik mérkőzésünkön a gyengébb játékerőt képviselő Győrújbarát ellen remek támadásokat vezetve, szép gólokkal 6:0-ra győztünk. Az utolsó mérkőzésünk a döntő találkozó volt, hiszen az addig szintén veretlen Győri ETO csapatával léptünk pályára. Az erős ellenfelet 3:0-ra le tudtuk győzni.

Török Richárd, a Király U10 edzője:-Nagyon elégedett vagyok, látszik a csapaton a fejlődés. Az előző szezonban rengeteg tornán vettünk részt, a gyerekek mostanra megtanultak a jó csapatok ellen is győzni. Nagy akarattal, jó játékot produkálva úgy nyertünk, hogy nem kaptunk egyetlen gólt sem. Ez a csapatmunkát és Kranz Bálint kapusunkat is dícséri, aki a torna legjobb kapusa lett. Kijár a dicséret Németh Hunornak is, aki fegyelmezett gólerős játékával emelkedett ki a mezőnyből. Szép volt fiúk!

Király Ferenc, egyesületünk elnöke életmű-díjas lett tovább
4718192021222324