2017/416

Jobb volt a Celldömölk ifi

A Király SZE 4:1-es vereséget szenvedett a Celldömölk ellen a Vas megyei I. osztály U19-es bajnokságában, szombaton a Király Sportlétesítményben.

A tabella éléhez tartozó csapatot fogadtuk. A stabil védekezésre és a kontrákra próbáltuk helyezni a hangsúlyt. Jól működött, nem igazán tudott az ellenfél mögénk kerülni, ráadásul még lehetőségeink is akadtak. Egészen a 30. percig, amikor egy egyéni hiba után hátrányba kerültünk. Ez teljesen megfogta a csapatot. Gyorsan megkaptuk a másodikat, amitől végképp szétestünk. Majd ennek köszönhetően kaptunk még kettőt. A félidőben megpróbáltuk rendezni a sorokat, stabilabbak lettünk, viszont az előre játékunk gyenge volt, így elérhetetlen volt a pont mentés. Aztán a 70. percben történt egy sajnálatos sérülés. Móricz Henriket kellett egy ütközés után kórházba szállítani. Jobbulást és mielőbbi felépülést kíván a csapat és a Király Sportlétesítmény!
Király SZE- Celldömölk 1:4 (0:4)
(KSZE gól: Horváth Patrik 90')
Vas megyei I. osztály U19 U23. ford.

Tóth Martin, a Király U19 edzője:
-Sajnos mentálisan ma gyengék voltunk és ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Ebben sokat kell fejlődnünk, megpróbálunk javítani!
Videón a Szentgotthárd elleni győztes gól! tovább
Szavazás
Hányadik helyen végez a Király SZE felnőtt csapata a megyei I-ben?
19891011121314
2015161718192021