2018/1007

Jó meccseket játszottunk, de a győzelmeknek a Győr örülhetett

A Király U12 és U13 is jó meccset játszott a Gyirmót Győr csapatával, ám nem sikerült itthon tartani a pontokat a rábapartiak ellen a korosztályos országos I. osztályú bajnokságban.

Király SZE U13 -Gyirmót SZE Győr U13 1:3 (1:3)

MLSZ U-13 I.o ÉNY 6. ford.

gólsz: Zsirai-Kiss B 24' ill Virág Z 4' Berki A 18' Hauzer B 30'

Király U13: Tanai M, Fliegler Á, Kovács Á, Horváth D, Radó M, Katona R, Nagy Á, Zsirai-Kiss B, Pintér R, Szabó B, Vass D

Hegyi László, a Király U13 edzője: -Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Gyirmót csapata ellen. Sokat birtokoltuk a labdát, formás akciókat vezettünk. A kapott gólok figyelmetlenségeknek volt köszönhető. Ennek ellenére elégedett vagyok, mert igazi csapatot láttam a pályán.

Király SZE U12-Gyirmót SE Győr U12 0:1(0:0)

MLSZ U-12 I.o ÉNY 6. ford.

gólsz: Csiszár-Piedl D 56'

Király U12: Varju V, Zsirai B, Deutsch Á, Wilhelm B, Hirsch-Nagy M, Gergely B, Baumgartner D, Gombás B, Gombás M

Hujber Bálint, a Király U12 edzője: A Gyirmót csapatával a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül mindig ki-ki meccset játszunk, ez ma sem volt másképp. Az első percekben egy kombinatív szögletvariáció után nagy kavarodás alakult ki a vendégek kapuja előtt de nem tudtuk gólra váltani az óriási helyzetet. Hátul jól álltuk a sarat de támadásban az utolsó passzaink pontatlanok voltak vagy épp nem jól döntöttünk a kapu előtt. A második játékrészben is megvolt a meccslabda de nem használtuk ki, majd az utolsó percben egy ártatlan szituációban nem sikerült felszabadítanunk és egy megpattanó lövést követően megszerezte a vezetést és egyben a győzelmet is a Gyirmót, válaszolni már nem volt időnk. Jók: Varju Valdemár, Hirsch-Nagy Martin, Zsirai Bálint, Gombás Máté.

Ez a Király Sportegyesület! tovább
5117181920212223