2017/1112

Jó iramú meccsen vitte el a három pontot a Lukácsháza

A Király SZE az első félidőben még vezetett, ám a második félidőben megfordította a találkozót a Lukácsháza.

A labdarúgó megyei I. osztályban parázs csatát ígért a Király SZE-Lukácsháza találkozó szombaton a Király Sportlétesítményben.  Ennek megfelelően estek egymásnak a csapatok. Előbb a 6. percben a vendégek jutottak tizenegyeshez, majd rá két perccel a Király SZE értékesített egy büntetőt.(1:1)  Fritz Dávid nem sokkal rá növelte előnyünket, a nagy kedvvel játszó vendégek a félidőig már nem tudtak változtatni a 2:1-es álláson.

A második játékrész elején inkább mi domináltunk, de a helyzetek kimaradtak. Ahogy lenni szokott a másik oldalon azonban egy védelmi hibát kihasználva betalált az ellenfél. Az utolsó 25 percre teljesen nyílt lett a találkozó. Mindkét csapat meg arakarta nyerni a mérkőzést, a ki-ki meccs végül a Lukácsháza javára dőlt el, miután a 87. percben ismét bevették a  kapunkat.

Király SZE-SCHOTT Lukácsháza 2:3 (2:1)
Vas megyei I. o 13. ford.
gólsz: Hujber G 8’ Fritz D. 11’ ill. Tar m 6’ 60’ László L  87’
Király SZE jók: Mester Bálint(kapus) Fritz Dávid

Hegyi László, a Király SZE vezetőedzője: -Megyei I-es szinten jó iramú mérkőzés volt, sok helyzettel, sok góllal. Több fordulópontja volt a találkozónak,  amelyből végül a vendégek jöttek ki jobban.