2016/522

Jó hozzáállás, győzelem!

A labdarúgó megyei I. osztály 28. fordulójában 3:1-re nyert Rumban a Király SZE. Az ifi továbbra is veretlen tavasszal, ezúttal egy ötöst hagytak ott Rumban.

A mérkőzést jól kezdte a Király SZE, sok helyzetet dolgozott ki. Az első gólt a jobboldali védőből felérve egy szép kombináció után Kádár Richárd szerezte. Aztán a balszélen Oláh Barnabás verte meg a védőjét és a középre centerezett labdára a hosszún Pócza András érkezett és lőtt a kapuba. (0:2)

A második félidőben a Rum, ahogy arra lehetett számítani, feljebb tolta a védekezést és a támadásra helyezte a hangsúlyt. Az erőfeszítéseket siker koronázta, az ötödik percben egy védelmi hibát kihasználva szépíteni tudtak. (1:2) A hazaiak  hajtottak az egyenlítésre, hátul kinyíltak, így a Királynak SZE-nek lehetősége volt kontrákra. A ziccerek azonban rendre kimaradtak, míg szám szerint a sorban 7. helyzetet a 92. percben Hujber Gábor értékesítette.  Ezzel alakult ki az 1:3-as végeredmény.

-Nehéz mérkőzésre számítottam a tavasszal jó formában játszó Rum ellen. De szerencsére a játékosaim jól álltak hozzá a mérkőzéshez, ezért is gratulálok nekik. Ha még a helyzetkihasználás nem is volt a legjobb, jó iramban futballoztunk a nagy meleg ellenére. –mondta  a mérkőzést követően Hajmási Milán, a KSZE vezetőedzője.

Rum KSC - Király SZE 1-3 (0-2)

megyei I. osztály 28. forduló

Gólszerzők: Bősze I. (50'), ill. Kádár R. (22'), Pócza A. (33'), Hujber G. (90+2')

Az ifi ezúttal is győzött, ezzel versenyben van a bajnoki címért. Németh Bálint együttese  ötöt rúgott idegenben, úgy, hogy a Rum nem tudta bevenni a Királyos kaput!

Rum-Király SZE: 0:5

U19 megyei I. o 28. ford.

Gólsz: Biácsy M 8' , Varga R 41', Horváth M 61', Köbl S 67',88'