2018/603

Jánosházán győzött, 6. helyen zárt a Király a megyei I-ben

A Király a bajnokság utolsó fordulójában 3:2-re nyert Jánosházán.

A bajnokság utolsó mérkőzésén nagyon jól álltak a fiúk a játékhoz. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiből kettőt értékesítettünk is. 2:0-ás előnnyel mentünk az öltözőbe.

A második félidőben nem ugyanazt a csapatot láttuk, mint az első félidőben. Egyéni hibákból kaptunk két gólt. Az egyenlítés belelkesítette az ellenfelet. Ennek ellenére voltak helyzeteink, ziccerig is jutottunk, és az utolsó pillantokban egy kapu előtti kavarodás után Vámos Márk találata jelentette számunkra a győztes gólt.

-Az elmaradt mérkőzéseket szerda szombat ritmusban pótoltuk az utóbbi hetekben, nyolc meccsből hatszor győztünk és két alkalommal vesztettünk. Gratulálok a csapatomnak!-mondta Hegyi László, a Király vezetőedzője.

Jánosháza-Király 2:3 (0:2)

Vas megyei I.o 30. ford.

gólsz. Szabó Z 23' Hujber G 46' Vámos M 95'

Király jók: Varga Gergő , Németh Dominik

Végeredmény Vas megyei I.o 207/2018

A Király a Vas megyei I. osztály 2017/2018-as szezonjában 46 pontot gyűjtött. 30 mérkőzésből 14 alkalommal győztünk,2 alkalommal játszottunk döntetlent és 12-szer szenvedtünk vereséget. 68 gólt lőttünk 53 gólt kaptunk. A csapat végül a 6. helyen zárt, Sárvár, Celldömölk, Körmend, Répcelak, Lukácsháza mögött.

Az új műfüves pályákról tovább
3420212223242526