2020/220

Így értékelt szakmai vezetőnk

Két februári vasánapon rendeztük Répcelakon az I. Tigris Kupát. Hajmási Milán, a Király SE szakmai vezetője értékelte az U8, U9, U10 és U11-es korosztálynak meghirdetett utánpótlás teremtornát.

-Azt a célt, amiért ezt a tornát életre hívtuk, teljes mértékben megvalósítottuk. Mind a két nap pozitívan zárult, gördülékenyen lement a rendezvény. Sokat jelentett, hogy a szülők kivették a részüket a szervezésből, nekik és az egész stábnak köszönet jár. A Répce Sportcsarnokban minden adott volt a Tigris Kupához, nem lehetett olyan kérésünk, amit ne oldottak volna meg az ott dolgozók. Igyekeztünk a sok éves tapasztalat alapján olyan kis extrákkal kedveskedni a gyerekeknek, amivel emlékezetessé tudjuk tenni a kupát: ilyen volt Királygabi óriásfigurája, a tőle kapott egyedi matematika füzet, Király Gáborral való személyes találkozás lehetősége, az eSport szoba vagy épp az öltözőbe bekészített gyümölcsök.

A négy korosztály tornája hasonló minőséget hozott, talán az U10-ben a 8 csapat és a helyosztók izgalmasabbá tették a Tigris Kupát. Ezt a lebonyolítási formát szeretnénk jövőre minden korosztályban megpróbálni. Két osztrák klub fogadta el a meghívásunkat, ővelük vált nemzetközivé a torna és a környékbeli csapatokon túl két főváros környéki klub is tiszteletét tette. A kört bővíteni szeretnénk, minden évben egy kicsit előbbre lépnénk.

A Királyos csapatok szereplését is pozitívan értékelem, hiszen minden korosztályunk érmes lett, két arany és két bronzérem került hozzánk az I. Tigris Kupáról!- öszzegzett Hajmási Milán.

Összefoglaló a korosztályok küzdelmeiről a linkre kattintva:

Tigris Kupa U8,

Tigris Kupa U9