2018/909

Hat pontot tartottunk itthon! (képgaléria, videó)

A Király U15 és az U14 is nyert hazai pályán az Andráshida ellen szombaton

Király U15-Andráshida U15

2018. szeptember 8. szombat 10:00 Király Sportlétesítmény

MLSZ U15 II.o ÉNY 3. ford.

Gólsz: Horváth D 8' Dobos D 40' Szmolek á 67'

Király: Moór E, Gönye B, Nyári Gy, Márfy B, Szakály B, Szmolek Á (Rátkai B 76') Németh B, Sásdi D, Dobos D, Márk L (Király Á 66') Horváth D (Lanicsek B 56')

Ezen a mérkőzésen nem játszottunk jól, pontatlanok voltunk ,fáradtan mozgott a csapat. Az viszont pozitív hogy így is tudtunk nyerni.-mondta Windisch Csaba, a Király U15 edzője.

Király U14-Andráshida U14

2018. szeptember 8. szombat 10:00, Király Sportlétesítmény

MLSZ U14 II.o ÉNY 3. ford.

gólsz: Pintér R 3' 40' 44' Szabó B 6' 17' Czenki M 10' 22' Radó M 19' Molnár K 29' zsirai-Kiss 46' 73' Bráder B 62' Katona Á 72' ill Ebedli D 4'

Király: Karcsics D, Király D, Radó M (Kovács B 51') Kiss R, Szabó B, Fliegler Á (Kovács Á 51') Czenki M, Bráder B, Zsirai-Kiss B, Pintér R (Katona Á 59') Molnár K

Ez egy teljesen más mérkőzés volt, mint az első két fordulóban. A meccs előtt tudtuk már, arra is készültünk, hogy ezen a találkozón, mi fogunk dominálni. Örömmel láttam, hogy a fiúk mind amiről beszéltünk, gyakoroltunk, visszaadták a mérkőzésen. Az első perctől az utolsóig úgy álltak hozzá- még több gólos előnynél is,- ahogy kell. Remélem ez a meccs kicsit visszahozta a gyerekek önbizalmát is. De ezt a győzelmet is helyén kell kezelni. Az egyetlen dolog, ami miatt maradt hiányérzetem, hogy megint gólt kaptunk, és megint gól után egyből, ami koncentrációs hiba. Ebben még sokat kell fejlődnünk, mert minden szinten ezt egyből kihasználják, főleg, hogy jövő héten Zalaegerszegre látogatunk, akik két meccsen 29 gólt lőttek. -összegzett Kovács Zsolt, a Király U15 edzője.

Videón a Király U14 négy gólja:

Ez lesz a miénk! tovább
47192021222325