2018/1126

Hat pontot hoztunk haza Hévízről, győzelemmel zárta a szezont a Király U15 és U14 is

Magabiztos győzelemmel búcsúztatta a szezont Hévízen a Király U14 és U14-es csapata is.

Hévíz SK U15-Király U15 2:5(1:3)

2018. november 25. vasárnap 10:00

MLSZ U15 II.o ÉNY 15. ford.

gólsz: Töttő L 22' Fehér B 72' ill Horváth B 10' Szakály B 37' 40' Sásdi D 47' Márk L 80'

Király U15: Moór E, Gönye B/Szvoboda L 75', Szakály B, Márfy B, Horváth B, Szmolek Á/Lanicsek B 75' Németh B/Horváth D 60' Sásdi D, Király Á, Dobos D/Vasas K 60' Nyári Gy/Márk L 71'

Windisch Csaba, a Király U15 edzője: Az első félidőben jó játékkal sok helyzetet dolgoztunk ki,és hármat ki is használtunk,a Hévíz egy kontrából egyenlített. A második félidőben már kevésbé jó játékkal dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből még két gólt szereztünk, erre még egy szerencsés találat érkezett Hévízi részről.A helyzetek alapján,nagyobb arányban is győzhettuünk volna, de így is magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak,az utolsó három bajnoki mérkőzésen nyújtott teljesítményért és eredményért.

Hévíz U14-Király U14

Hévíz U14-Király U14 0:4(0:1)

2018. november 25. vasárnap 12:00

MLSZ U14 II.o ÉNY 15. ford.

gólsz: Kalányos R 15' Kiss R 47' Radó M 61' Bráder B 65'

Király U14: Szlámer K/Karcsics D 41' Király D, Kovács Á, Radó M, Kalányos R, Kiss R, Horváth B/Németh B 66' Czenki M, Bráder B, Zsirai-Kiss B/Zsömbölygei Á 73' Molnár K/Kovács B 63'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: Gratulálok a fiúknak, idegenben négy gólt rúgtak és hátul meg nullára lehozták a mérkőzést. Le a kalappal, hiszen háromszor negyven perces futsal meccs volt a lábakban. Mindkét félidőt góllal kezdtük, ez nagy lökést adott a csapatnak. Örülök, hogy sikerült javítanunk az idegenbeli mérlegünkön is egy kellemetlen, jól játszó csapat ellen. Külön öröm számomra, hogy ezzel a győzelemmel 7. helyen zártuk az őszi szezont. Köszönettel tartozunk az U13-as csapatnak, akik egész félévben segítettek minket. De nincs megállás dolgozunk tovább, hiszen evés közben jön meg az étvágy. Ünnepekig edzésben maradunk, kicsit az egyéni képzésre helyezzük a hangsúlyt, abban még van bőven elmaradásunk. Illetve a további futsal tornákon veszünk részt, szeretnénk ott is egy jó eredményt elérni.

Ez a Király Sportegyesület! tovább
5117181920212223