2018/1104

Három pontot tartottunk itthon a Nagykanizsa ellen

A Király U13 nagy arányban, nagy kedvvel focizva győzte le a Nagykanizsa csapatát, az U12 bár mindent megtett, nem sikerült győznie.

Király U13 – Nagykanizsa U13 5 : 1 (3:0)

MLSZ U13 I.o ÉNY 10. ford.

Gólsz : Pintér R.18' 24' 38' 57' , Zsirai-Kiss B 28' ill. Takács S 46'

Király U13: Tanai M, Fliegler Á., Vass D., Horváth D., Nagy Á, Szabó B, Pintér R, Radó M, Zsirai-Kiss B, Katona R, Pongrácz M, Kálmán Sz, Horváth B, Horváth E, Szalai Cs.

Hegyi László, a Király U13 edzője: Az első perctől kezdve letámadtuk ellenfelünket! A játékunkat szélekre próbáltuk kivinni, ahol nagyobb területek voltak. Jól léptek be a szélső védők a játékba és jól játszották be az üres területre a labdákat. A csatárok megfelelő ütemben indultak és sok gólhelyzetet alakítottak ki. A középpályások sok labdát szereztek és jól forgatták a játékunkat. Helyzeteinket kihasználtuk és felszabadultan fociztunk. Az egész csapatot kiemelném, nagy kedvvel és önbizalommal játszottunk. Gratulálok a fiúknak!

Király U12-Nagykanizsa U12 1:2 (0:0)

MLSZ U12 I.o ÉNY 10. ford.

Gólsz: Deutsch Á 59' ill Ladányi S 38' 56'

Király U12: Varju V, Deutsch Á, Wilhelm B, Kiss L, Hirsch-Nagy M, Gergely B, Szabó B, Gombás B, Gombás M Cserék: Németh B, Gáspár T, Baumgartner D, Mayer M, Varga M

Hujber Bálint, a Király U12 edzője: A kezdő sípszótól látszódott játékosaimon a győzni akarás, emiatt kicsit kapkodó volt a játékunk, gyorsan gólt akartunk szerezni. A félidő előtt a mérkőzés legnagyobb ziccerét hagytuk ki, jót tett volna a csapatnak, ha előnnyel fordulunk. A második játékrészt jobban kezdte a Kanizsa, sikerült megszereznie a vezetést. Mentünk előre, csináltuk a dolgunk, de a kapu előtt elfogyott a tudomány. Futottunk az eredmény után, így hátul picit fellazultunk, tovább növelte előnyét a vendég csapat. Az utolsó percben már csak a szépítésre futotta. A győzelem volt a célunk, a srácokon nem múlt, megtettek mindent! A Kanizsa türelmesebben focizott, így nekik állt a zászló.

Ez lesz a miénk! tovább
47192021222325