2018/513

Három pont Hévízről! Első győzelmét szerezte az I.osztályban az U13

Három pont Hévízről! Első győzelmét szerezte az I.osztályban  az U13

Az országos I. osztályú bajnokságban játszó U13 és U12 Hévízre látogatott a hétvégén, az U13 első győzelmét szerezte.

Hévíz U13-Király U13 1:2 (1:2)
MLSZ U13 I.o ÉNY 21.ford.
gólsz Pfundt Á 16' ill. Zsirai-Kiss B 10' Pintér R 30'

Két ellentétes felfogásban játszó csapat csatáját hozta a Hévíz elleni találkozó. Hazaiak minél gyorsabban a kapunk elé szerettek volna érni, előre ívelt labdákkal próbálkoztak. Mi ezeket okosan kihasználva, rengeteg súlypontáthelyezéssel építettük fel a támadásainkat. Amiből kettőt érvényesíteni is tudtunk Zsirai-Kiss Barnabás és Pintér Rafael révén. Rengeteg párharcot nyertünk és ezekből higgadtan folytattuk a játékot! Végre az egész mérkőzés folyamán bátrak és magabiztosak voltunk, megérdemelten hoztuk el a 3 pontot!

Jók: Kovács Ábel, Király Dominik, Czenki Márk, Németh Balázs, Radó Máté, Pintér Rafael

Hévíz U12-Király U12 1:0 (1:0)
MLSZ U12 I.o ÉNY 21.ford.
Gólsz: Lázár L 16'

Az első félidőben egy szöglet után vezetést szerzett a hazai csapat, szerencsére ez felrázott minket. Bár a lehetőségeink megvoltak, egyenlíteni nem sikerült. A második játékrészt egy sebességgel feljebb kapcsolva kezdtük. Beszorítottuk ellenfelünket, mezőnyfölényben játszottunk, de a kapuba nem sikerült betalálnunk. A meccs tanulsága, ha a kezdő sípszótól az utóbb említett felfogásban focizunk, a siker sem maradt volna el!-értékelt Hujber Bálint, edző.

Jók: Horváth Erik, Deutsch Árpád, Vass Dániel, Németh Bence, Gombás Máté.

Az új műfüves pályákról tovább
3420212223242526