2019/1126

Három pont a Lurkó ellen

A Király U17 1:0-ás vereséget szenvedett, a Király U19 nyert a Lurkó ellen a hétvégén.

Lurkó UFC U17-Király SE U17 1:0 (1:0)

MLSZ U17 III.o ÉNY 13. ford.

gólsz: Borbély B 32'

Király U17: Horváth Sz, Gönye B, Már L/Lanicsek B 62' Szakály B, Balázs B/Skrapits R 46' Takács K, Sásdi D, Dobos D, Nyári Gy/Szmolek Á 72' Sisak B

Hegyi László, a Király U17 edzője: A fél szezon utolsó bajnoki mérkőzésén nagyon ötletesen és fegyelmezeten játszottunk. Megmutattuk, hogy igazán tudunk egymásért küzdeni. Sajnos csak egyetlen dolog hiányzott a játékunkból, az pedig a gól. Gratulálok a játékosaimnak az egész féléves teljesítményért!

Lurkó UFC U19-Király SE U19 1:2 (0:1)

MLSZ U19 III.o ÉNY 13. ford.

gólsz: Füzik B 91' ill Péter T 24' Kiss Á 85'

Király U19: Horváth A, Hazafi Á, Takács D, Péter T, Kiss Á, Márfy M/Hernáth A 67' Egervölgyi D/vajda D 83' Horváth Cs/jagodits M 46' Magyaros M/Fürdős D 67' Czingráber K, Hegedűs M/Beke B 67'

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: -Nehéz mérkőzésre számítottam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Pontatlanok voltunk, kapkodtunk az egész mérkőzés során, koncentrációnk nem volt már a helyén. Nem játszottunk jól, de örülök, hogy győzelemmel sikerült zárnunk a fél évet! Az egész csapat jobbulást és mielőbbi felépülést kíván Horváth Csonginak és Hegedűs Marcinak!

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122