2017/1009

Győzelmet hozott a remek hozzáállás

A Király SZE U12 2:1-re nyert a Gyirmót SE Győr ellen szombaton.

A múlt héten az Illés Akadémia ellen 7:1-es vereséget szenvedett a Király SZE. Hujber Bálint tanítványai az U12-es I. osztályú bajnokság 5. fordulójában feledtetni szerették volna az akkori bátortalan játékot. A Gyirmót Fc elleni mérkőzésen már az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Lendületesen és gólra törően fociztunk. Bár a 8. percben a hazai csapat szerezte meg a vezetést, ez sem törte meg a csapatot. 2 perc múlva egy pontrúgást követően Szabó Bálint remekül érkezett a kapu elé, meg is volt az egyenlítés. A szünet után a vendéglátónk feljebb tolta a védekezését, ezáltal többször is remek alkalom nyílt a kontratámadásokra. A helyzetek alapján előbb le kellett volna zárnunk a mérkőzést, de a srácok akaraterejét és hozzáállását dícséri, hogy a meccs hajrájában Pintér Rafael révén megszereztük a győztes találatot!

Hujber Bálint, a Király SZE U12edzője: -Dicséretet érdemel az egész csapat, hiszen teljes mértékben megvalósították a pályán azt. amit kértem tőlük. Sűrű a program, a héten két mérkőzést is játszunk. Szerdán az ETO-val, vasárnap a Pápa vendégszerepel a Királyban!

Gyirmót FC Győr-Király SZE 1:2 (1:1)
U12 I. osztály 5. ford. gólsz:Szirtes O 8' Pintér R 10' 53'

Értékelések a meccs után és az öltözőben a Jánosháza elleni 6:0 után tovább