2019/315

Fontos U12-es győzelem Pápán

A Király U12 nagyszerű csapatmunkával győzött Pápán, az U13 ezúttal nem fogott ki jó napot.

Pápa U12-Király U12 0:2(0:1)

MLSZ U12 I.o 16. ford.

gólsz: Gombás B 6' Gombás M 51'

Király U12: Varju V, Zsirai B/ Hirsch-Nagy M 31' Deutch Á/ Gáspár T 31' Wilhelm B/ Szabó B 31' Gergely B, Baumgartner D, Mayer M, Gombás B, Gombás M

Hujber Bálint, a Király U12 edzője: -Jól kezdtük a mérkőzést, már a 6. percben vezetést szereztünk. Ez mentálisan jót tett a csapatnak, továbbra is támadólag léptünk fel és emellett tetszett, hogy higgadtan is fociztunk. A fordulás után ott folytattuk, ahol az első félidőben abbahagytuk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, bátran és ötletesen játszottunk. Végül az 51. percben sikerült lezárnunk a mérkőzést fontos 3 pontot szerezve ezzel! Külön nem szeretnék kiemelni senkit, hiszen mindenki egytől egyig hozzátette a maga jó teljesítményét, igazi csapatmunka volt és így még fényesebb ez a siker!

Pápa U13-Király U13 3:1(2:0)

MLSZ U13 I.o 16.ford.

Gólsz: Mórocz B 2' 10' 42' ill Pintér R 58

Király U13: Tanai M/Pongrácz M 31' Kovács Á/Fliegler Á Horváth D/Horváth E, Radó M/ Szalai Cs, Katona Á/Kálmán Sz Nagy Á, Zsirai-Kiss B, Pintér R, Szabó B, Horváth B, Vass D

Hegyi László, a Király U13 edzője: Az első perctől kezdve nálunk volt a labda, sokat járattuk, de az ellenfél labdaszerzésekből hat perc alatt két gólt rúgott. Egyéni hibákat vétettünk ezekből a hazai csapat nagyon jól jött le, így szerezte a a harmadik gólját is. A szünet után átvettük a játék irányítását, egyszerűen és fegyelmezetten játszottunk, ennek köszönhetően egy szépítő gólt rúgtunk is. De ezen a találkozón a játékosaim fejben nem igazán voltak ott, ezért ilyen arányban is megérdemelten nyert a Pápa.

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább