2019/1124

Fontos győzelmet aratott a Király U13, vereséget szenvedett ezúttal az U12 az MTE ellen

A Mosonmagyaróvár otthonában nagyarányú, megérdemelt győzelmet aratott a Király U13. A bajnokság erős csapatai közé tartozó U12-től vereséget szenvedtünk.

Mosonmagyaróvár U13-Király U13 1:6 (0:3)

MLSZ U13 I.o ÉNY 12. ford.

gólsz: Szűcs Á 41' ill Deutsch Á 3', Bodor Á 11', Gombás B 26' Szabó B 56' 60' Gombás M 58'

Király U13: Varju V, Baumgartner D, Zsirai B, Breznovits K, Wilhelm B, Bodor Á, Gergely B, Deutsch Á, Mayer M, Gombás M, Gombás B, csere: Kiss L, Szabó B, Gáspár T.

Hujber Bálint, a Király U3 edzője: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy megbeszéltük. Iramot diktálva és bátor támadó játékkal mentünk neki a hazaiaknak. Megnyugtató előny tudatában sikerült fordulnunk. A szünetben azt kértem a csapattól, hogy ugyanúgy kezdjünk, ahogy az első félidőben. Nem is volt ezzel gond, a második félidő 10. percéig 4 100 %-os ziccert alakítottunk ki de nem sikerült értékesíteni azokat. Egy előrevágott labdából szépíteni tudott a vendéglátónk. Szerencsére a bekapott gól nem zökkentett ki minket. Tetszett, hogy inkább mi tudtunk váltani és további 3 találattal lezártuk a mérkőzést! Fontos és abszolút megérdemelt idegenbeli győzelmet arattunk!

Király U12

Mosonmagyaróvár U12 - Király U12 3-0 (2-0)

MLSZ U12 I.o ÉNY 12. ford.

gólsz:Batyanek B 24' Egerszegi D 30' Kovács Z 55'

Király U12 : Tóth G.- Kovács D., Sodics T, Nyári D., Szász F.- Bakucz D., Kovács B., Hegyi D.- Farkas B. Cserék: Naisz Á., Samu D., Sali D., Bakucz M.

Balogh István, a Király U12 edzője: Szombaton Mosonmagyaróvárra látogattunk, a táblázat első feléhez tartozó MTE otthonába. Győzelmünk esetén, jó esélyünk nyílt volna az első hatba kerülni a tabellán , de a meccsen kiderült, egyelőre nincs ott a helyünk. A hazaik végig kézben tartották a mérkőzést és megérdemelten tartották otthon a három pontot. Játékosaik gyorsabbak, erősebbek, technikásabbak a mieinknél.Nagyon jó erőfelmérő volt, láthatták a gyerekek hová szeretnénk eljutni! A srácokra egy rossz szavam nem lehet, ezúttal is mindent megtettek ami tőlük telt, ez most ennyire volt elég. Jövő héten a Pápa ellen zárjuk a szezont, reményeim szerint egy szép győzelemmel!

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122