2017/1123

'Fokozatosan beleerősödtünk a mezőnybe'

A Király SZE U12 és U13 debütálását a I. osztályban Hujber Bálint, edző értékelte:

-Hárman foglalkozunk az U12, U13-as korosztállyal a Király SZE-ben. Hegyi Lászlóval és Imre Jánossal alkotjuk az edzői csapatot. A 2006-os születésű korosztályunk erős, ezért is döntöttünk az U12 I. osztályban való indulása mellett. Ebben a korosztályban 8+1-es felállásban a két 16-os között játsszák a meccseket. Úgy értékeljük, hogy az induló félévben megálltuk a helyünket. Nem helyezésekben vagy gólokban gondolkodtunk, hanem hogy fejlődjenek a gyerekek. Ez sikerült, hisz fokozatosan beleerősödtünk a mezőnybe. 11 mérkőzésen 4 győzelmünk volt, 1 döntetlen és 6 vereség. 13 pontot gyűjtöttünk, amivel 8. helyen fordulunk az északnyugati csoportban. A mezőnyből az ETO FC Győr emelkedik ki, ők nem kaptak ki egyedüliként a félszezonban.

Mivel a korosztályokat párban lehet indítani, az U13-a csapattal is elindultunk az I. osztályú bajnokságban. Öt játékosunk 2005-ös születésű, így az eggyel fiatalabb 2006-osokkal kellett a csapatot feltölteni, őket folyamatosan forgattuk, hol az U13-as, hol a saját korosztályukban játszottak. Így ez az ismerkedés féléve volt, hiszen az U13-as bajnokság már nagypálya, 11 játékossal. A dolog pozitívuma, hogy nyáron, amikor a 2006-osok egy korosztállyal feljebb lépnek, már nem lesz új nekik ez a fajta felállás. Most a közelgő téli szünetben azért ezt az U13-as korosztályunkat mindenképp szeretnénk megerősíteni.

KSZE U12

Az őszi bajnoki szezon számunkra lezárult, így az edzés számból egyet visszavettünk. Két alkalommal edzünk kint, egyszer teremben. Készülünk két teremtornára is, december 3-án St. Ruprechtbe utazunk, Ausztriába, december 10-én pedig Székesfehérvárra. Amíg az iskola tart, addig lesznek az edzéseink, aztán egy kis pihenő következik a srácoknak.- zárta értékelését Hujber Bálint.

Értékelések a meccs után és az öltözőben a Jánosháza elleni 6:0 után tovább
5118192021222324