Hírek
vissza
2017/611

FMR Rehab Szombathelyen- Műtétek után, izomfájdalmak, sportsérülések kezelésére

FMR Rehab Szombathelyen- Műtétek után, izomfájdalmak, sportsérülések kezelésére

A Király Sportlétesítmény mellett található az FMR Rehab, amely manuál terápiára és sportsérülések kezelésére szakosodott. Hát-, derék-, nyak- lábfájás esetén nyújt segítséget.

 

Fehér József, fizioterapeuta szakmai irányításával működik a FMR Rehab Szombathelyen. A sárvári születésű szakember a magyar labdarúgó válogatott gyógytornásza, évek óta Münchenben dolgozik. Sportsérülések kezelésében rendkívül jó híre van, az ország számos pontjáról érkeznek hozzá sportolók a mielőbbi felépülés reményében. Váradi Gábor gyógymasszőr, a Haladás első csapatánál dolgozott évekig, jelenleg az FMR Rehab napi feladatait végzi. Elek Zsolt, erőnléti- és koordinációs edző is a csoport tagja. Az FMR rehab orvosi háttérrel dolgozik. A Király Szabadidősport Egyesület rehabilitációs munkáját is ellátja.

Mikor tud segíteni? - Ha fáj a derék, kisugárzik a lábfájás, behúz a nyak.....

-Manuál terápiás kezelések az FMR Rehabnál:

A manuál terápiával izom és ízületi fájdalmakat szünetetnek meg. A szevezetben egyes izmok vagy ízületek, ha nem megfelelően működnek, blokkok alakulnak ki, gátolják a mozgást, és ez fájdalmat okoz. Akárhol lehetnek ezek a blokkok, de legfőképp gerincből indulnak ki. Például egy térdfájást vagy egy bokafájást is okozhat csípő probléma. Az ágyéki szakaszban, ha a csigolyák nem megfelelően állnak, az a lábba kisugárzó fájdalmat okoz. Az ülő munkát végzők között nagyon sokan szenvednek nyakfájástól, a lapockaközi izom, a rombusz izom blokkjaitól . De az állkapocs izület nem megfelelő működése is számtalan izom problémát okozhat.

-Sportsérülések, műtét utáni rehabilitáció:

Bármely sportág sportsérülése esetén : keresztszalag-, bokaszalag szakadás utáni rehabilitáció, izomhúzódás, izomszakadás, izomzúzódás esetén is segítséget nyújt, csakúgy mint az izomfáradásos sérülések esetén. Műtétek utáni rehabilitációban is segít. Rehabilitációs funkciós edzésre is van lehetőség.

 Miként zajlik a terápia?

Ha van lelet, orvosi papír, akkor abból dolgozik a rehabilitációs munkatárs. Ha nincs, mozgásteszt alapján megkeresi a probléma okát. Speciális műfogások egymásra épülésével visszaállítja a helyes anatómiai állapotot, és megszünteti a blokkokat, így a fájdalom is alábbhagy. Hisz a fájdalom megszüntetése a izom és izületi problémákkal küzdőknél a legfontosabb.

Lézerterápia, lökéshullám terápia, Flossing bandázsos, ultrahangos kezelés, Thermoterápiás kezelések érhetők el többek közt .

Hogyan és ki veheti igénybe?

Mindenki számára ajánljuk, aki ízületi és izomfájdalmakkal küzd, Valamiféle trauma utáni izomzúzódása van. Sportsérülések és műtétek után. Előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe a rehabilitáció a 0036 30 330 7645-os telefonszámon!

 

.

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek