2018/909

Felemás szereplés az Andráshida ellen

A Király U17 nyert, az U19 kikapott az Andráshida ellen a korosztályos bajnokság 3. fordulójában szombaton idegenben.

Andráshida U17-Király U17 0:2 (0:2)

2018. szeptember 8. szombat 12:00, Andráshida Sporttelep

MLSZ U17 III.o ÉNY 3. ford

gólsz: Takács K 12', Horváth Cs 13'

Király:Horváth Sz, Czingráber K, Jagodics M, Tth B, Hazafi Á, Horváth Cs, Takács K, Lóránth Á (Füst Á 72'), Lengyel K (Vajda D 70'), Nagy D, Skrapits R

Iszak Sándor edző összegzése:

- Az első 30 percben jól játszottunk. A csapat betartotta a megbeszélteket. Nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, helyzeteket alakítottunk ki, lőttünk egy nagy gólt, és megcsináltuk a kisszöglet variációt, amiből szintén gólt szereztünk. Ami a 30. perc után történt, azt pedig gyorsan felejtsük el. Nyertünk!

Andráshida U19-Király U19 2:1 (1:1)

2018. szeptember 8. szombat 10:00, Andráshida Sporttelep

MLSZ U19 III.o ÉNY 3. ford.

gólsz: Szinay 1' Kovács B 52' ill Beke B 19'

Király: Veszelinov D, Takács D, Lakosi D, Péter T, Fülöp I, Kiss Á (Moór M 46') Beke B, Punokovics M (Egervölgyi D 58') Vatamaniuc-Bartha D, Balikó B, Kovács B

Koman Vladimir edző összegzése:

-Taktikai fegyelmezetlenség miatt már az 1. percben gólt kaptunk. A félidő második felére rendeződtünk és kiegyenlítettünk egy szép ellentámadásból. Ebben az időszakban átvettük a meccs irányítását is. A második félidőben egy szabadrúgás után a kapusunk rosszul jött ki és megkaptuk a második gólt. Megint pontrúgás után, ahogy a Sopron ellen is, és ismét egyéni hiba miatt. Innentől az ellenfél beállt védekezni, mi pedig statikus játékkal akartunk gólt szerezni, de ez így nem megy.

Mert mi vagyunk a szombathelyi tigrisek... tovább
38171819202123