2019/514

Fegyelmezett védekezés, gyengébb támadójáték

A Király U11 és U10 a hétvégén Bozsik Fesztiválon szerepelt Lukácsházán. Edzői vélemények:

A Király U11 hétvégi tornáját Balogh István edző értékelte:

-Vasárnap, a lukácsházi Bozsik tornán vettünk részt U13-as korosztályban. Két győzelem mellett, egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk. A csapat védekezésével elégedett lehetek, négy ellenfelünk közűl csak egynek sikerűlt gólt szerezni ellenünk. Végig megfelelő lelkesedéssel, fegyelmezetten játszottunk. Támadásban ezúttal elmaradtunk a megszokottt teljesítményünktől. Sokszor pontatlanok voltunk, nem nagyon volt fantázia, ötlet és sebesség a játékunkban. A gólok előkészítésében fontos szerepet játszó játékosaink közül négyen hiányoztak, ez nagyon meglátszott a teljesítményünkön. Kiemelt játékosunk:Nyári Dénes

Király U11: Bakucz M, Tóth G, Kovács N, Pados B, Sodics T, Gádzsa E, Bakucz D (3), Szász F(1), Nyári D, Farkas B(1), Spitzer L(1), Sali D, Deutch M

A Király U10 edzője, Gombás Péter így látta a tornát:

A lukácsházii Bozsik tornán jól szerepeltünk. A játékosoktól rendre vissza kapom, amit gyakorlunk edzéseken!Gratulálok a srácoknak!Okleveles játékosok:Gáspár Bence,Tóth Dénes

Gera Zoltán járt a Király Sportegyesületnél tovább
196789101112