Hírek
vissza
2019/416

Ezüstágon bronzérem, továbbmehet a Europen Trophy kvalifikációs körében a Király U9

Ezüstágon bronzérem, továbbmehet a Europen Trophy kvalifikációs körében a Király U9

Komáromban rendezték a hétvégén a Europen Trophy U9 elnevezésű versenysorozat selejtezőjét. A Király U9 az ezüstágon harmadik helyen zárt, ezzel az eredménnyel jogot szerzett egy további selejtező körre, amiből a régiós döntőbe juthat a csapat.

 

A hétvégén 48 csapat résztvételével rendezték meg Komáromban az U9-es korosztály Europen Trophy versenysorozat magyarországi selejtezőjét. A Király U9 Török Richárd edző vezetésével az F jelű csoportba került:

-Az első két-három meccsen próbáltuk felvenni a ritmust, nehézkesebben ment a játék, de ahogy belelendültek a srácok, egyre jobban jöttek a gólok, a jó játék és így az eredmények. A csoportban negyedik helyen zártunk, így a torna ezüstkörébe jutottunk tovább.

Csoporteredmények:

Király SZE-Mol Vidi FC 0:2

JUPIE FMSH B.B. (SK) -Király SZE 2:0

Király SZE-Slovan Bratislava(SK) 3:3

Király SZE-ASI Dinamo Start 3:0

KFC Komarno (SK)-Király SZE 3:3

Vasárnap folytatódtak a küzdelmek Komáromban, ott már Schimmer Szabolcs edzőnk irányította a Király U9-et. A kistigrisek rátettek egy lapáttal az előző napi teljesítményre, a kezdeti megilletődöttség már nem látszott. Vereség nélkül, megérdemelten megnyerték a középdöntős C csoportjukat, és továbbjutottak az ezüstág döntőjébe.

Király SZE-Győrújfalu 2:0

Király SZE-SK Hranice (CZ) 0:0

SK Vrakuna-Király SZE 0:8

 

Az ezüstág négyes döntőjének első meccsén az utolsó percben egyenlített a Slovan Bratisava, így a találkozót 9-esek követték, amit az ellenfél nyert meg. Nagy dolog, hogy a bosszantó vereség ellenére felálltak a srácok és a harmadik helyért az FK Dutrica ellen szép játékkal nyerni tudtunk.

Ezüstág döntő:

Slovan Bratislava -Király SZE 2:1

FK Dutrica-Király SZE 0:1

Bronzérem az ezüstágon

A Király U9 így az ezüstágon 3. helyen zárt. Ezzel jogot szerzett egy újabb kvalifikációs körre Bécsbe, ahonnan az első négy csapat juthat a regionális döntőbe. (Innen szintén a legjobb négy juthat a végső állomásra, a bécsi Európa Bajnoki döntőbe. )

-Jó csapatok ellen, több első osztályú utánpótlás csapat ellen sikerült helyt állnunk, A nagyon rangos mezőnyben kivívtuk a jogot egy újabb körre. Boldogok vagyunk! Értékelt a Király edzőpárosa Török Richárd és Schimmer Szabolcs.

 

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek